Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ne znate kako umotati bocu vina? Pronašli smo nevjerojatno efektan način koji možete s lakoćom rekreirati u manje od pet minuta

Kada nemate ideju što pokloniti dragoj osobi za Božić u posljednji trend, butelja dobrog vina nepogrešivi je klasik. Kako bi ovaj jednostavan, ali elegantan poklon podigli na višu razinu, umotajte ga na kreativan način i upotpunite efektnim dekoracijama. U nastavku donosimo genijalnu ideju za umatanje boce koja će vam oduzeti svega pet minuta vremena…

Butelja vina jedan je od najčešćih poklona za svaku prigodu, posebice u vrijeme blagdana. Ako ste najdražem vinoljupcu već odabrali neku od finijih etiketa, ali nemate ideju kako je učiniti posebnom, imamo rješenje koje možete s lakoćom rekreirati.

Za ovaj ‘uradi sam’ trik potreban vam je komad ukrasnog papira odrezanog tako da su mu sve stranice jednake duljine. Za učvršćivanje se poslužite prozirnom samoljepljivom trakom i odaberite prigodne ukrase po ukusu, poput češera, mašnica i borovih grančica.

@mama_mila_au / @craft_icon

Postupak je jednostavan – položite papir na ravnu površinu pa ga preklopite po dijagonali. Kada dobijete oblik trokuta, na desni rub položite bocu. Zalijepite papir za nju samoljepljivom trakom te je zarolajte je do pola.

Drugu polovicu papira presavijajte kao da radite lepezu. Kada dođete do točke na kojoj se nalazi butelja, donji kraj zalijepite samoljepljivom trakom. Ovako omotanu bocu ukrasite željeznim dekoracijama. Cijeli proces pogledajte u videu.

Pogledajte VIDEO:

Foto / Video: Instagram

Slični članci