Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Muku mučite s dosadnim podočnjacima? TikTokerice se kunu u ovaj jednostavan trik za koji će vam trebati svega 3 proizvoda

Rijetki su oni koji na vlastitoj koži nisu osjetili posljedice umornih i natečenih očiju. Ubrzani tempo života, stres i vanjski čimbenici itekako mogu djelovati na zdravlje naše kože, pa samim time i na pojavu dosadnih, tamnih koluta ispod očiju. Dosadni podočnjaci mnogima su bolna točka, a pronalazak odgovarajućeg proizvoda koji će smanjiti njihovu vidljivost ponekad se može činiti kao nemoguća misija. Ono što je ključno za njihovu eliminaciju je pravilna tehnika nanošenja određenih proizvoda, a ovih dana Tik Tokom kruži jednostavan, ali efektan trik za koji će vam trebati samo dva proizvoda koja već imate u svojoj kozmetičkoj torbici…

Gotovo da ne postoji osoba koja se nakon stresnog perioda, nedostatka sna ili prehlade ne susretne s dramatičnim, tamnim podočnjacima.

Ovi neugledni tamni koluti oko očiju mogu biti rezultat raznih stvari, od načina života, preko alergija, pa do dehidracije, a TikTokerice diljem svijeta pronašle su učinkovit način kako smanjiti njihovu vidljivost.

@jessicaclements

TikTokerice su zaluđene tehnikom uklanjanja podočnjaka koja uključuje svega tri proizvoda – rumenilo, make-up spužvicu i puder za setiranje. Ono što je ključno je da rumenilo bude ružičasto jer ružičasti tonovi osvjetljavaju kožu i daju joj blistaviji izgled.

Za najbolje rezultate, spužvicu je potrebno prvo umočiti u rumenilo, a zatim u puder, odstraniti višak praha te ga potom nježno utapkati ispod očiju.

Pogledajte VIDEO: 

@avonnasunshine What do you think? #makeuphack#lovegrows#makeup ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Prema preporuci TikTokerica i vizažistica, treba izbjegavati rumenila u prahu i odabrati rumenilo kremaste, masne teksture koje ćete prstima utrljati u željeno područje.

@cribuccino

Što se tiče pudera u prahu koji ćete koristiti za setiranje rumenila, treba voditi računa o tome da to bude proizvod s visokom pokrivenosti kako bi izbjegli hiperpigmentaciju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/TikTok
Slični članci