Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Mučite se s nanošenjem tuša? Tik Tokom kruži jednostavan trik koji garantira savršen rezultat čak i u rukama početnika

Nanošenje tuša i postizanje onog savršenog repića mnogim ženama izaziva veliku frustraciju, posebice u jutarnjim satima kada vremena nema na bacanje. Čak ni one jako vješte dame ne uspijevaju uvijek povući idealnu liniju, no na sreću onih koji učestalo muče muku s nanošenjem tuša, Tik Tok beauty kreatori otkrili su genijalan trik koji jamči savršen rezultat čak i u rukama početnika…

Koliko god da ste vješti u nanošenju tuša za oči, savršen kraj ponekad je teško izvući.

U takvim trenucima od velike pomoći može vam biti beauty trik koji je osmislila Tik Tok kreatorica Bex, a sve što vam je potrebno je smeđa olovka za oči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Tik Tokerica Bex objavila je video u kojem je otkrila kako postići nedostižni ‘cat eye’ izgled tuša za oči, a u kratkom roku postao je viralan.

Ključ je u smeđoj olovci za oči kojom ćete na prstu nacrtati točkicu i povući crtu od kuta oka prema van. Rezultat je savršena, ali meka crta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor LaShae (@taylorlashae)

Ovdje je također ključ u tome da probate i vježbate, s vremenom ćete biti sve bolji i svakako će biti lakše nego klasični cat eye. Naravno, možete ga isprobati koristeći bilo koju boju olovke, ali bitno je da ima kremastu teksturu koja se lako razmaže.

Crna je klasik, a olovke u boji trend su koji će posebno naglasiti oči, pogotovo ako izaberete pravu boju za vaš ton kože i boju kose.

Pogledajte VIDEO:

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound – Bex

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram, Tik Tok

Slični članci