Make your day different

Logo Cover

VIDEO: More može biti najbolja teretana! Otkrili smo 4 vježbe uz koje je kupanje zabavnije, a linija u badiću (bez puno muke!) – savršenija!

Jeste li znali da vježbanje u moru daje fenomenalne rezultate na tijelo te je savršen način da se rashladite, oslobodite stresa a liniju dovedete do savršenstva? U nastavku doznajte kako vam more može poslužiti bolje od teretane….

Osim što je zabavnije nego u teretani ili nekom zatvorenom prostoru, nakon dva tjedna izvođenja vježbanja u moru rezultati će biti itekako vidljivi.

@mikutas

Naravno, ako se vježbanje kombinira uz zdravu prehranu i unos puno tekućine u organizam povratak s godišnjeg odmora i pogled u ogledalo bit će biše nego zadovoljavajući.

Pogledajte VIDEO:

1. Plivanje

 

Sjajna kardio aktivnost koja velikom brzinom sagorijeva kalorije i ne stvara pritisak na zglobove. Plivajući prsno ili leđno, sagorijevate jednak broj kalorija kao i kod brzog hodanja ili jogginga. Doduše američka istraživanja pokazuju kako se plivanjem u usporedbi s hodanjem i vožnjom bicikla najmanje troše kile.

2. Lažni trbušnjaci
Legni u plićak tako da glava bude izvan vode, a dio tijela od ramena prema dolje u vodi. Podloga ne mora biti ravna i položaj tijela pod blagim nagibom ne smeta izvođenju vježbe. Ruke stavi uz tijelo i ravno ispruži noge. Zatim istovremeno diži ravno ispružene noge i trup dok ruke držiš u položaju kao da pokušavaš dotaknuti nožne prste. Ponoviti 10 puta.

@dharma.beachwear

3. Čučnjevi u vodi
Stani uspravno u vodu do bedara. Pruži obje ruke ravno ispred sebe i čučni. Ponovite 10 puta.

4. Podvodni bicikl
Stani u vodu do vrata i nogama imitiraj vožnju biciklom. Radi ovu vježbu 1 minutu.

@love_mood__style

Foto: Instagram

Slični članci