Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Mila Kunis i Ashton Kutcher snimili urnebesan video kojim poriču glasine o razvodu i otkrili jednu mračnu tajnu….

Iako su se svjetski mediji posljednjih tjedana raspisali o borbi za opstanak braka popularnog zvjezdanog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera, o kojima se doista sve glasnije počelo šuškati da su krenuli kod savjetnika, ne bi li uspjeli spasiti svoj odnos, par se o svemu tek sada očitovao. Ne doduše baš službeno, ali su zajedničkom video uratkom, na njima svojstven, urnebesan način, pojasnili sve….

Kada se proteklih tjedana o mnogima omiljenom glumačkom paru, 35-godišnjoj Mili Kunis i 41-godišnjem Ashtonu Kutcheru, počelo pričati da očajnički pokušavaju spasiti svoju ljubav nagriženu sve češćim svađama, te da su počeli posjećivati savjetnika, obožavatelji diljem svijeta jako su se rastužili. Vijesti o njihovim nesuglasicama, nakon četiri godine braka i dvoje djece koje su pritom dobili, u mediji su pustili navodni ‘izvori bliski paru’, a kako se o svemu tome par danima nije očitovao, mnogi su počeli vjerovati da su glasine točne.

 
 
 
 
 
 

A onda je slavni par, u svom dobro poznatom humorističnom tonu, oglasio putem Instagrama, kratkim video uratkom u kojem su pojasnili sve:

 

  Advertisement
  Advertisement

 
View this post on Instagram

 
 

I guess it’s over @intouchweekly have fun selling magazines this week. Maybe next week my wife will be having twins. For the third time. But who’s counting.

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Advertisement
Advertisement

‘Među nama je gotovo’, kaže u snimku Mila svom suprugu, dok na zaslonu mobitela čita vijesti o njihovom razvodu.

‘Ugušio si našu ljubav….’

‘Ja sam je ugušio? Pa baš sam bio ohol’…odgovora Ashton začuđeno.

‘Da, i ja sam odvela djecu’, nastavlja Mila razlaganje, na što se Ashton žali jer nije dobio nijedno od njih, a glumica ne posustaje u čitanju: ‘Razotkrio si nam svoju mračnu tajnu…’

‘Tajnu, koju?’

‘Ne znam, ne piše… ‘

‘Valjda je baš jako mračna…. ‘, zaključuje humoristična zvijezda u svom taktu, a kojima je par na svoj način poslao službenu objavu: S njihovim je brakom sve u redu, pa fanovi, a naravno, i njihova djeca, četverogodišnja Wyatt Isabell i dvogodišnji Dimitri Poortwood, mogu odahnuti.

 

@celebritykidmix

 

Snimki su dodali i opis kojim se još malo osvrću na temu svog bračnog sklada i svega onoga što mediji o njim znaju: ‘Pretpostavljam da je @intouchweekly zadovoljan prodajom ovog tjedna. Možda će sljedeći tjedan moja supruga imati blizance. Po treći put. Ali, tko broji…’

 

@aplusk

 

 

 

Foto: Instagram

Slični članci