Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Meghan Markle izrekla ‘da’ i ušla u kraljevsku obitelj, zaljubljeni princ nije krio oduševljenje…

Vojvotkinja je blistala u haljini, koju je dizajnirala Clare Waight Keller za modnu kuću Givenchy, a uz tijaru je nosila i dugačak veo čiji su rubovi čipkani. Meghan je odabrala cipele firentinskog brenda Aquazzura. U rukama je nosila buket cvijeća koji je dizajnirala cvjećarica Philippa Craddock. U buketu se nalazilo cvijeće koje su Harry i Meghan u petak ubrali i njegovom privatnom vrtu u palači Kensington.

Meghan Markle i princ Harry službeno su bračni par. Kraljevski! Par je ispred brojnih uglednih uzvanika izmijenio bračne zavjete. Za vrijeme ceremonije vjenčanja orkestar je pjevao pjesmu ‘Stand by me’, a na izlasku iz Kapelice svirale dvije pjesme koje su mladenci odabrali: ‘Symphony No. 1 in B-flat’ Williama Boycea i ‘Amen This Little Light of Mine Jester Hairston i Harry Dixon Loes.

Potom su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa izašli iz kapelice na opće oduševljenje. Harry i Meghan ispred kapelice izmijenili su bračni poljubac te se uputili prema svečanoj kočiji u kojoj je započela kraljevska povorka, prva novopečenog kraljevskog para.

@chowdhurymesbah

 

@meghanmarklepictures
@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd

Foto: InstagramHzzo

Slični članci