Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Marina i Saša Lozar slave bračnu punoljetnost! Godišnjica braka na Maldivima krenula je naopako, nije bila ‘okupana’ suncem

Glazbenik Saša Lozar svoju suprugu Marinu rijetko pokazuje na društvenim mrežama, no ovoga puta učinio je iznimku, i to s posebnim razlogom. Naime, popularni pjevač i njegova životna suputnica slave 18. godišnjicu braka, a punoljetnost svoje ljubavi odlučili su obilježiti putovanjem na egzotičnim Maldivima. Ipak, uživanje u morskim aktivnostima zaustavile su vremenske neprilike, no jednom od najskladnijih estradnih parova to nije označilo i kraj romantike…

‘I po kiši, i po suncu. Sretna ti 18. Neka se dogodi ČUDO’, poručio je hrvatski glazbenik Saša Lozar na Instagramu svojoj supruzi Marini povodom obilježavanja punoljetne godišnjice braka.

Uspješni 43-godišnji pjevač i njegova životna suputnica odlučili su obilježiti svoj veliki dan izvan granica Lijepe naše te su udvoje ‘pobjegli’ na Maldive, a naizgled idilično slavlje na plaži poremetio je pljusak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Poznati supružnici pozirali su zagrljeni ispod ručnika na plaži, skrivajući se iza krošnji od pljuska koji ih je omeo u kupanju.

Uz videozapis, poznati pjevač i voditelj objavio je i fotografiju iz hotelske sobe na kojoj se može vidjeti drveni krevet s baldahinom, pjenušac u ledu, ali i natpis na fotelji koji glasi: ‘Sretna godišnjica’, a čestitke njegovih prijatelja i obožavatelja ne prestaju pristizati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

‘Ma joooj! Čestitam’, ‘Sretna godišnjica! Super vam je’, ‘A kako lijepo’, ‘Čestitke’, bili su samo neki od komentara.

Saša Lozar zakleo se na vječnu ljubav voljenoj supruzi Marini 2005. godine, nedugo nakon raspada nekadašnje glazbene grupe Saša, Tin i Kedžo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Tri godine kasnije kao kruna ljubavi stigla im je danas 15-godišnja kći Eva. Poznati pjevač svojedobno je za suprugu rekao da je ‘dobra osoba, potpuno neiskvarena te da se danas vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona’.

Kod nje ga je, kako je ranije naglasio, ‘osvojila ta rijetkost, nešto na što nije mogao ostati imun’. Usto, bivši član grupe Saša, Tin i Kedžo dodao je da svakodnevno trudi iznova osvojiti svoju životnu suputnicu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Hzzo


Slični članci