Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Makeup vam se razmazuje na nosu zbog tragova od sunčanih naočala? Spriječite ih uz ovaj jednostavan viralni trik s TikToka

Održati makeup postojanim na ljetnim vrućinama mnogima predstavlja pravi izazov. Koža je izložena visokim temperaturama pa se jače znoji i topi kozmetičke proizvode na licu – naročito na području nosa. Ako želite izbjeći tragove od sunčanih naočala i razmazivanje šminke na tom dijelu lica, isprobajte brz i efikasan trik koji kruži TikTokom…

Bilo da ljeti nosite tekući puder, korektor ili toniranu kremu, sigurno vam se događa da se makeup brže topi i počne izgledati neuredno. Osobito kada mu dodate sunčane naočale koje nerijetko ostavljaju tragove na nosu.

@fusunlindner

Ako se želite riješiti ovog beauty problema, ne morate se prestati šminkati tijekom ljetnih mjeseci. U bespućima TikToka pronašli smo fantastičan i provjereno dobar trik uz koji će vam podloga na području nosa ostati postojana i bez razmazanih tragova od sunčanih naočala.

Uz kozmetiku koje inače koristite, bit će vam potreban još jedan adut – transparentni puder u kamenu ili prahu. Ovaj proizvod sprječava topljenje šminke, fiksira je i matira lice. Također, moćno je oružje u sprječavanju nastanka tragova od naočala.

@_joanne_mckay

Nakon što nanesete željeni makeup na lice, prstima lagano natapkajte malo transparentnog pudera na nos. Potom uzmite naočale i prstom stavite isti proizvod na ‘papučice’ naočala koje sjedaju na nos.

Tako ćete umanjiti šanse od pokvarenog makeupa i klizanja naočala. Ako cijeloga dana boravite na suncu, ponesite puder sa sobom te ga, po potrebi, ponovno nanesite na naočale i bočne dijelove nosa.

Pogledajte VIDEO:

@elenarachitskaya 💦Summer makeup hack ou Let me know in a comments, if it works for you this summer #summermakeup #summerhacks #summervibes #makeuphacks #makeuphack #makeuptips #makeuptutorial #makeupideas #powder #translucentpowder #loosesettingpowder ♬ original sound – ELENA RACHITSKAYA

Foto: Instagram / Video: TikTok


Slični članci