Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Maja Šuput se na snimanju pojavila odjevena samo u košulju svog zaručnika, a tek kad vidite čizmice…

Da je stilski potpis Maje Šuput sve samo ne uniformiran i predvidljiv već je dobro poznata činjenica. I baš kada smo pomislili da nas više ničim ne može iznenaditi, zagrebačka glazbenica još je jednom dokazala kako se ne ustručava od poigravanja s vlastitim stilom te se na snimanju popularne televizijske emisije pojavila odjevena u košulju svog zaručnika Nenada Tatarinova koju je stilizirala s čizmicama koje pak pričaju posebnu priču…

Pjevačica Maja Šuput poznata je po svom osebujnom modnom izričaju kojeg nerijetko karakteriziraju maksimalistički komadi i detalji kojima postiže svoj prepoznatljiv stilski potpis. Ipak, za snimanje popularnog televizijskog showa Nove Tv, glazbenica se pojavila odjevena u bijelu košulju svog zaručnika Nenada Tatarinova i prozirnim čizmicama iznad koljena koje su posljednji krik vrućih trendova preuzet s pista ovogodišnjih Tjedana mode….

‘Ono kad na snimanje obučeš samo od dečka košulju’ – napisala je Maja u opisu kratkog Video clipa kojeg je objavila na svom Instagram profilu.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

@majasuput

 

@majasuput

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci