Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Luka Nižetić postao hit na Instagramu zbog (urnebesne!) nezgode na snijegu! Salve smijeha izazvala je jedina stvar koja ga je pri padu ‘zaboljela’….

Poput brojnih Hrvata, splitski glazbenik Luka Nižetić iskoristio je slobodno vrijeme kako bi se prepustio uživanju u zimskim radostima, no zbog male nezgode koja mu se dogodila po putu postao je hit na društvenim mrežama. Popularni pjevač šetao je prirodom s čašom vina u ruci, a u jednom trenutku se poskliznuo i pao koliko je dugačak i širok. Osim samog pada, salve smijeha izazvao je i njegov komentar o tome što ga je najviše ‘zaboljelo’ – i nije riječ o nekom dijelu tijela…

Baš kao i mnogi, glazbenik Luka Nižetić iskoristio je protekli vikend za kratki bijeg iz grada i punjene baterija u prirodi.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Uspješni 37-godišnji splitski pjevač s društvom se uputio na snijegom prekriveni Kalnik, a ova zimska avantura zauvijek će mu ostati u pamćenju zbog nezgode koja ju je obilježila.

@lukanizetic

Izvođač hita ‘Ludilo brale’ otkrio je kako mu je na izletu bilo sve samo ne dosadno, podijelivši urnebesnu snimku koja je u kratkom roku postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, šećući prirodom s čašom kuhanog vina u ruci Luka Nižetić iznenada se poskliznuo i pao u snijeg, a osim nesretnog prizora, salve smijeha izazvala je i jedina stvar koja ga je ‘zaboljela’.

 

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

 

Lako za sve nego mi se vino prolilo!’ poručio je glazbenik na Instagramu, a snimka je u svega nekoliko sati pregledana više od 52 tisuće puta.

Uz mnogobrojne obožavatelje, splitskom pjevaču javili su se i brojni poznati Hrvati, poput voditeljice Marijane Batinić, glazbenice Nine Badrić, glumca Slavka Sobina i blogerice Sonje Kovač koje je videozapis također nasmijao do suza.

@lukanizetic

‘Nije snig za nas Splićane’, napisala mu je u komentarima bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa, dodavši kako je pogledala snimku otprilike sedam puta.

Napokon nešto konkretno na Instagramu‘, ‘Umirem’, ‘Sve’, ‘Hahaha, ovo je sve! Fakat si me nasmijao’, ‘Ovo mi je upravo uljepšalo dan’, ‘Plačem od smijeha’, ‘Ovo je presmišno, komedija’, bile su samo neke od reakcija njegovih pratitelja.

@lukanizetic

Inače, Luka Nižetić je velik dio godine proveo u Komiži na Visu, kako zbog svog restorana, tako i zbog mora te morskih sportova koje obožava već dugi niz godina.

Splitskom glazbeniku jedan od najposjećenijih otoka već osam godina služi kao ljetno utočište, a na njemu najradije boravi i tijekom lijepog vremena izvan turističke sezone.

Foto / Video: Instagram

Slični članci