Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Lokasova djevojka ima savršen recept protiv nesnosnih vrućina

Bivša miss turizma Jelena Katarina Kapa, djevojka 20 godina starijeg voditelja i producenta Joška Lokasa, odlučila je uzeti mali predah i uhvatiti boju na plaži. No, neizdržive vrućine su ju natjerale da pribjegne ‘vrućim’ metodama hlađenja. Malim video clipom, koji je podijelila na društvenim mrežama, tamnokosa ljepotica dodatno je podigla temperaturu.

Producent poznat po uspješnim televizijskim projektima kojeg i sada možemo vidjeti na malim ekranima u ulozi voditelja emisije ‘Šifra’ i  njegova djevojka svaki slobodni trenutak maksimalno koriste ne bi li nadomjestili vrijeme koje im oduzimaju njihove poslovne obaveze. Dok Joško većinu vremena provodi poslovno u Beogradu, mlada Jelena upravo je završila studij Odnosa s javnošću i komunikacija u Zagrebu.

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

 

@jkkapa

Sredinom lipnja Jelena je proslavila 25. rođendan, a Joško se izborom poklona pobrinuo da on ostane upamćen. Svojoj je dragoj darovao  vintage bicikl s kojim se ona ponosno pohvalila na Instagramu. Trogirska manekenka i Lokas danas žive skupa u centru Zagreba, a njihova je ljubav započela prije dvije godine u Beogradu.

@jkkapa
@jkkapa

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci