Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Lana Klingor i Ante Mihić jedno su drugome na originalan način čestitali 10. godišnjicu bračne ljubavi! Jedan kadar mnoge je rasplakao

Lana Klingor i Ante Mihić jubilarnu 10. godišnjicu bračne ljubavi odlučili su proslaviti – putovanjem, ali i ljubavlju koju su jedno drugome iskazali javno u objavama na Instagramu. Dobro raspoloženi supružnici ovaj poseban dan iskoristili su i za otvaranje sezone kupanja u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, istinskoj ljepotici Kvarnerskog zaljeva udaljenoj na samo 90 minuta od Zagreba, i superluksuznoj adresi za sve hedoniste koji se žele isključiti od svijeta, ‘napuniti baterije’ i uživati u čistoj ljepoti.

Lana Klingor Mihić, nekadašnja pjevačica, a danas uspješna kuharica, influencerica te uzgajivačica pasa i njezin odabranik, poduzetnik i PR stručnjak Ante Mihić, broje 10. godina bračne ljubavi.

Svestrana 42 – godišnja poduzetnica i nekadašnja pjevačica dance grupe E.T., tim je povodom svojem suprugu javno čestitala jubilarnu godišnjicu, a u dirljivom VIDEO uratku pojasnila koji joj je emotivan kadar osobito teško pao i naposljetku je rasplakao.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@lanatheklingor)

‘Silno urezano u moje sjećanje, je trenutak kad mi je prije 15ak godina, Bruno Kovačić pustio ovu pjesmu, za koju nisam sigurna jesam li ju ikad izdala ili nisam. I onda i sada, kad ju slušam, držim se dobro do zadnjeg dijela pjesme… tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu a suze više ne mogu kontrolirati. Tada mi je tekst ove pjesme bio neki neostvarivi san, scenarij koji želi svaka djevojka, a šanse da moj bude baš takav, bile su nevjerojatno male. Nikada neću zaboraviti nas prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji. Danas, kada slavim 10 godina kao tvoja supruga, shvaćam da je ova pjesma naša realnost i idealan trenutak da oživi u ovom suludom digitalnom svijetu. Ustvari ne postoje riječi dovoljno velike i snažne da opišu sve moje emocije. Već sam ti toliko toga rekla i već toliko toga znaš. U ovih 10 godina stvarno smo daleko dogurali, imali smo i imat ćemo puno lijepih i teških trenutaka jer niti jedan brak nije idealan. Dapače, ponekad je jako teško, tebi sa mnom pogotovo. Ali na kraju svega, nakon 10 godina, ja još uvijek želim biti baka iz ove pjesme, još uvijek želim svoju starost uz tebe, naše unuke i klupicu ispod našeg drveta. Ne veselim se starosti :), ali se veselim starenju uz tebe. Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorili ovaj video – još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga, zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka. ❤️’, napisala je u opisu VIDEO uratka Lana Klingor Mihić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ante Mihić (@antemihic)

‘Nije loše ovo putovanje @lanatheklingor. Pokušao sam pronaći nekoliko tvojih najdražih fotografija i zapravo ti čestitati 10 godišnjicu braka na neki simpatičan način (jer si ti mene prejebala sa svojom objavom). Nismo mi ništa ni bolji ni lošiji od drugih, ti mirna ja lud (u nekom drugom životu), ali si nekako pašemo, pa guramo i borimo se. Djecu neću ni spominjati, one su nešto drugačije, nešto uzvišenije, nešto naše u svakom trenutku, u svakom udahu, svakom treptaju, one su ono najbolje od NAS. Sa svim našim manama i vrlinama imamo puno kišnih i puno sunčanih dana iza nas, i još puno uspona koji stoje pred nama. Doduše na svadbi sam bio crn, danas je puno sijedih, ali nije zbog tebe , zbog godina je. Dovoljno mladi da uživamo i dovoljno stari da se svemu zajednički veselimo. A sada kako bi rekla naša kćer, Pusa, Ciao, Bok…’, napisao je Ante Mihić u svojoj objavi posvećenoj supruzi lani.

Ljubavna priča Lane Klingor i Ante Mihića započela je 2012. godine nakon što su se upoznali na utakmici hokejaškog kluba Medveščak, a nije trebalo dugo da među njima i zaiskri.

Samo godinu dana kasnije uspješna poduzetnica i PR stručnjak svoju romansu okrunili su brakom u matičnom uredu u Zagrebu. Svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom restoranu Balon, a prisustvovali su mu članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Zanimljivo je istaknuti da je nekadašnja pjevačica na svoj veliki dan bila trudna s njihovom prvom kćerkicom Marlom, uz koju imaju i dvije godine mlađu Miku.

Mlađim sestricama posebno se veselila danas 15-godišnja Kiara, prvorođena kći zgodne PR stručnjakinje i autorice projekta ‘Slana kuharica’, koja je također prisustvovala njihovom vjenčanju. Mladenka je tada blistala u pripijenoj čipkastoj haljini koja je istaknula trudnički trbuščić.

Prije šest godina poznati par ‘pobjegao’ je od užurbane gradske svakodnevice i uselio u kuću u Rakitju nedaleko od glavnog grada, koju su sami uredili, gdje danas zajednički uzgajaju pse i uživaju u obiteljskom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@lanatheklingor)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@lanatheklingor)

Foto: Instagram
Slični članci