Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Kćeri Kim i Kourtney Kardashian proslavile rođendan na glamuroznoj zabavi s pravim jednorozima

Iako će malena North West tek 15. lipnja napuniti pet godina, a njena sestrična Penelope Disick, kćer Kourtney Kardashian i Scotta Disicka, šest godina, 8. srpnja, mame su odlučile napraviti zajedničku rođendansku proslavu. Party se održao jučer, i oh boy, oh boy, kakva je to bila zabava!

North West i njena sestrična Penelope Disick jučer su glamurozno proslavile svoj peti, odnosno šesti rođendan. I ne bi to bilo toliko čudno da nije riječ o njih dvije, odnosno o njihovim mamama Kim i Kourtney, koje su odlučile kćerima priuštiti zabavu za pamćenje. Nije to ni neka novina da malene rođendane slave zajedno, iako će North tek 15. lipnja napuniti pet godina, a Penelope šest, 8. srpnja.

@kimkardashiansnap

U dvoje je zabavnije, a to su pomislile i slavne sestre Kardashian koje su svojim curama za ovu godinu pripremile zabavu na temu jednoroga. I to ne bilo kakvih.

Zabava je vrvjela ponijima s rogovima.

Neki su bili odjeveni čak i u dugine boje, u koje su se odjenule i slavljenice, tako da je svakome tko se našao na zabavi, a hvala na pitanju, gostiju je bilo kao na maloj svadbi, nije mogao izbjeći ta slatka, mitska bića. Njih je bilo gdje god se okrenete – sladoledni kolačići od jednoroga, slane grickalice od jednoroga, krafne, slatkiši i naravno, ogromna jednorog torta u duginim bojama, za svaku po jedna, s puno slatkog iznenađenja iznutra.

@kimkardashiansnap

Bila je to zabava kakvo bi poželjelo svako dijete, iako se malo koje može pohvaliti mamama koje si ovakvu pompoznu zabavu žele i mogu priuštiti.

@kimkardashiansnap

No, kad su djevojčice u pitanju, njima očito nikad dosta – jednoroga i zabave.

A evo kako je party izgledao:

Fotografije: Instagram

 

Slični članci