Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jennifer Lopez sexy plesom proslavila svoj 48. rođendan u društvu dečka

Gledajući fotografije s rođendanskog slavlja ove zanosne Latine, teško je povjerovati kako je Jennifer zagazila u peto desetljeće svog života. Na raskošnom slavlju prelijepa glazbenica puhala je u 48. svjećica na rođendanskoj torti, a ovaj poseban dan je proslavila u društvu svog markantnog dečka Alexa Rodrigueza, koji je istodobno slavio svoj 42. rođendan. Atmosferu s nesumnjivo najvećeg partyja u zvjezdanom kvartu podijelila je sa svojih 68 milijuna pratitelja na društvenim mrežama

Prelijepa glazbenica svoj je 48. rođendan proslavila u u čvrstom zagrljaju svog markantnog dečka, igrača bejzbola Alexa Rodrigueza koji je istodobno proslavio svoj 42. rođendan, a fotografije raskošnog dvostrukog slavlja ostale su ovjekovječene na društvenim mrežama na kojem Jennifer broji gotovo 68 milijuna vijernih obožavatelja.

Odjevena u prozirnu slip haljinicu, pjevačica je još jednom pokazala kako joj godine ne mogu ništa, a u opuštenoj i slavljeničkoj atmosferi Jenn je zaplesala uz vruće ritmove i pred mnogobrojnim uzvanicima pokazala svoje zavidne plesne vještine.

Koliko je teško ostati imun na senzualne pokrete jedne od najljepših žena svijeta, zasigurno najbolje zna njezin odabranik u čijem je čvrstom zagrljaju dočekala rane jutarnje sate.

 

A post shared by Kevin Morris (@kev3dit2) on

@jlo
@jlo
@jlo
@jlo
@jlo

Fotografije: Instagram

Slični članci