Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ‘Poznajem ga u dušu, uživala sam u cijelom procesu i jedva čekam čuti reakcije…

Jelena Rozga predstavlja glazbeni spot za dugoočekivanu pjesma ‘Od čega sam ja’. Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića, skladatelja i tekstopisca. Naime, upravo Ivan Huljić potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi.

Budući da si plavokosa glazbenica i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pjesma ‘Od čega sam ja’ savršeno se uklapa u takvu ‘životnu filozofiju’, a što ne čudi s obzirom na to da je iza ovih splitskih glazbenika dugi niz godina suradnje i prijateljstva kroz koje su se imali priliku dobro upoznati. Ovom suradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju.

Jelena Rozga

‘Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, ‘poznaješ u dušu’ i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji’, otkrila je 46 – godišnja glazbenica Jelena Rozga o novoj pjesmi, ali i suradnji s deset godina mlađim Ivanom Huljićem.

Jelena Rozga

 

Spot za pjesmu ‘Od čega sam ja’ potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju ‘Minut srca mog’.

Cijeli spot i pjesmu možete pogledati na linku:

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

 

 

 Foto: Nemanja Novaković, John Pavlish

 

Slični članci