Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jelena i Novak Đoković imaju dobar način za ubijanje dosade, obožavatelje pozvali na zahtjevan izazov koji su danima vježbali…

Poput svih nas, Jelena i Novak Đoković vrijeme provode zatvoreni kod kuće, no to ih ne priječi da se dobro zabavljaju i održavaju prijeko potrebnu tjelesnu kondiciju. Legendarni tenisač i njegova supruga na društvenim mrežama pokazali su čime se bave u kućnoj izolaciji i pohvalili se vještinom koju su vježbali danima. Par je pozvao obožavatelje da isprobaju naizgled zahtjevan, ali vrlo zabavan izazov i pokrenuo lavinu reakcija…

Da u njihovom domu nije dosadno ni u izolaciji, Novak i Jelena Đoković dokazali su posljednjom objavom na Instagramu koja otkriva na čemu su naporno radili posljednjih dana.

Proslavljeni 32-godišnji srpski tenisač i godinu dana starija poduzetnica najprije su čestitali Uskrs svima onima koji ga slave, a potom su svoje pratitelje pozvali da se odvaže na akro yoga izazov koji su u dugo vježbali u paru.

@tennisisnumber1

‘Zdravo svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način. Uvježbavali smo ovo i htjeli bismo vas izazvati, parove i roditelje, da ovo pokušate kod kuće. Nadam se da će vam uspjeti iz prve’, rekli su Đokovići pred kamerom i pokazali kako izvode zahtjevnu pozu iz akro joge.

 

Pogledajte VIDEO:

 
https://www.instagram.com/p/B-5IWHSDgKF/

Jelena je na svom profilu u opisu videa otkrila kako se jako zabavila vježbajući ovu pozu i potom pozvala obožavatelje da se i sami okušaju u ovom pomalo zahtjevnom, ali vrlo zabavnom izazovu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

‘Baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pjevaju, psići laju…. sve idealno. Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge!’ poručila je i pokrenula lavinu reakcija oduševljenih pratitelja.

@jelenadjokovicndf

Moć ljubavi i mira se vidi ovdje. Aaaa kako ste slatki. Sada ću i ja probati s mužem’, ‘Sjajni ste. Impresivno i inspirativno. Mislim da kada bih ovako nešto pokušala, da bih se slomila’, ‘Ovo je potpuno ludo! Bravo! Volim vas oboje’, bili su samo neki od komentara.

Inače, Jelena je velika ljubiteljica akro yoge, što je u više navrata otkrila na društvenim mrežama, a koliko je uznapredovala u posljednjih godinu dana najbolje dokazuje ova besprijekorna izvedba.

Foto/video: Instagram

Slični članci