Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jednostavno morate vidjeti ‘otužnu’ tortu kojom je Victoria Beckham proslavila svoj 44. rođendan

Victorija Beckham, britanska dizajnerica i supruga bivše nogometne legende Davida Beckhama, striktno se drži pravila svoje rigorozne prehrane. Iznimka nije bila ni proslava njezinog 44. rođendana kojeg je zasladila ‘tortom’  koja je toliko niskokalorična da je ostavila bez teksta i njezine najzagriženije fanove….

Da se Victoriju Beckham rijetko može vidjeti nasmijanu već je opće poznata činjenica, no njezini fanovi nisu mogli prijeći preko činjenice da se nije mogla opustiti ni na proslavi vlastitog rođendana. Naime, britanska dizajnerica i supruga bivše nogometne legende Davida Beckhama svoj je 44. rođendan proslavila u krugu svojih najmilijih, a dio atmosfere je podijelila na svom Instagram profilu. Vido clip koji pokazuje ‘tortu’ napravljenu od bobičastog voća i lubenice izazvao je zgražanje i njezinih najvjernijih fanova.

 

‘Obožavam posh, ali zasigurno se mogla malo opustiti na proslavi vlastitog rođendana i pojesti komad prave torte. Zaboga.’ ‘Svaki djelić tvog života je tako uštogljen da je ovo neugodno za gledati’ ‘Ovo je najtužnija rođendanska torta koju sam ikad vidio’ – samo su neki od komentara fanova poznate Britanke koji su zaključili kako je ovo ekstremno čak i za Vicky.

@victoriabeckham
@victoriabeckham

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci