Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Jedina kći Jill i Joea Bidena otvorila dušu i bez zadrške otkrila nepoznate zanimljivosti o svojoj obitelji, ali i što misli o ponašanju Melanije Trump

Uoči inauguracije svog oca i novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena, njegova samozatajna kći Ashley Biden sjela je u ‘vrući’ stolac Jenne Bush Hager, voditeljice emisije ‘Today Show’ i progovorila o svojoj obitelji koja se ovih dana nalazi u fokusu javnosti. Nasljednica 46. predsjednika SAD-a otvorila je dušu i osvrnula se na inauguraciju, pri čemu se dotakla i uskoro bivše prve dame Melanije Trump, a otkrila je i dosad nepoznate detalje o ocu i majci, novoj prvoj dami Jill Biden…

Dok svi s nestrpljenjem iščekuju inauguraciju 49. predsjednika SAD-a Joea Bidena, njegova kći Ashley gostovala je u kultnoj emisiji ‘Today Show’, gdje je pred kamerama progovorila o očevoj novoj ulozi i otkrila dosad nepoznate zanimljivosti o svojoj obitelji.

Jedina kći novoizabranog prvog čovjeka Amerike i njegove supruge Jill Biden otvorila je dušu i pričala o svom ocu kojeg smatra vrlo srdačnom, empatičnom i iznimnom osobom.

@salliestyling

‘Moj je otac iznimno empatičan i ima sposobnost da prepozna bol, da osjeti tuđu bol i da utješi. Isto tako, dao je jasno do znanja da mu je obitelj najvažnija na svijetu. U našoj obitelji postoji pravilo kojeg se i dalje svi pridržavamo, a to je da bez obzira gdje se otac nalazi, bez obzira s kime je na sastanku, ako ga netko od djece nazove, on će prekinuti sve kako bi se javio’, ispričala je 39-godišnja socijalna radnica u razgovoru s voditeljicom Jennom Bush Hager, kćeri bivšeg predsjednika Georgea W. Busha.

S obzirom na to da će njezina majka Jill Biden doći na mjesto dosadašnje prve dame Melanije Trump, očekivalo se kako će supruga uskoro bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa ispoštovati tradiciju i pozvati svoju nasljednicu u posjet Bijeloj kući prije nego li je napusti. Ipak, ona to nije učinila, čime je prekršila običaj star 70 godina.

 
@specialmadamefigaro

Usto, kontroverzni supružnici odbili su prisustvovati inauguraciji novog predsjednika, što se posljednji put dogodilo prije 152 godine, a Ashley Biden osvrnula se na njihov potez, izjavivši kako joj je žao što su se stvari odvile na takav način.

‘Mislim da, na veliku žalost, neće biti tradicionalnog protokola, no, ako oni tako žele, u redu je’, kazala je pred kamerama kći Jill i Joea Bidena.

Pogledajte VIDEO:

Inače, poznata socijalna radnica jedino je dijete koje je novoizabrani predsjednik SAD-a dobio sa svojom sadašnjom suprugom Jill, no iz prvog braka s preminulom Neilijom dobio je 50-godišnjeg Huntera, neprežaljenog sina Beaua te kćer Naomi.

Na veliku žalost, 1972. godine prva supruga Joea Bidena, Neilia Hunter, poginula je u stravičnoj prometnoj nesreći, a život je tada izgubila i njihova tek rođena kćerkica Naomi.

@kellermans.lens

Ovaj tragičan događaj nije jedini koji je slomio prvog čovjeka SAD-a. Naime, 2015. godine od posljedica tumora na mozgu preminuo mu je i 46-godišnji sin Beau za kojeg je Ashley Biden bila jako vezana.

‘Kada moj otac prisegne u srijedu, znam da je Beau biti tamo s nama. Imao je 46 godina kada je preminuo, a tata će biti 46. američki predsjednik’, poručila je kći američkog predsjednika koja u ovom broju vidi veliku simboliku.

@ashley_bidenn

Prva kći SAD-a progovorila je i braku svojih roditelja. Iako zbog nedavnih nereda na Kapitolu strahuje za svog oca, Ashley Biden vjeruje da će Tajna služba odlično odraditi svoj posao na terenu, dok će njezina majka pomoći suprugu da čvrsto stoji na nogama, baš kao što to čini u svakodnevnom životu.

‘Ona će ga uvijek podsjetiti da je zaboravio iznijeti smeće. Čak i jutros mu je napomenula da je zaboravio oprati zdjelicu nakon što je pojeo žitarice’, ispričala je kroz smijeh.

@holaarg

Za razliku od njezine prethodnice Ivanke Trump, Ashley Biden neće biti savjetnica svog oca niti će imati ikakvu ulogu u njegovoj administraciji. Ipak, svoj novi položaj iskoristit će za dobrobit građana, socijalnu pravdu, mentalno zdravlje i podizanje svijesti o važnim stvarima.

Iako je sada stasala u odraslu ženu kojoj se mnogi dive, kći Jill i Joea Bidena nije uvijek bila uzorna, a u mlađim danima imala je problema sa zakonom.

@mahluklarmagazin

Naime, 1999. godine privedena je zbog posjedovanja marihuane, a tri godine kasnije posvađala se s policijskim dužnosnikom i prouzročila velike neugodnosti. Kako je odrastala, polako se primirivala te se usmjerila na izgradnju karijere kao socijalna radnica i poduzetnica.

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci