Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Izabel Kovačić ima novi hobi ili je riječ o marketinškom triku? Sjajno se snašla u jednoj sasvim novoj (izazovnoj!) ulozi…

Hrvatski brend ekološki osviještene odjeće, lunilou, u svojoj proljetnoj kolekciji predstavio je novu verziju najprodavanijih trenirki, a ovaj put riječ je o novim modelama i bojama. U ulogama modela našle su se Izabel Kovačić, osnivačica brenda i manekenka Ivana Vukušić, koje su za ovu prigodu modnu pistu zamijenile Automotodrom Grobnik. Nakon što se supruga Matea Kovačića pohvalila fotografijama na kojima pozira u novim udobnim trenirkama, na Instagramu je objavila videozapis u kojem je otkrila da se okušala u još jednoj (novoj!) ulozi…

Izabel Kovačić, 29 – godišnja poduzetnica, koja već sedam godina uspješno stoji iza brenda lunilou, osim nove linije padded trenirki, pohvalila se i novim hobijem!

Naime, supruga nogometaša Matea Kovačića u novoj reklami okušala se kao pilot helikoptera, što je dokumentirala u obliku videozapisa koji je podijelila na društvenim mrežama.

Iako se radi o novoj reklami za novu kolekciju trenirki, lijepa poduzetnica svakako je zaintrigirala javnost.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Nakon što su modnu pistu zamijenile Automotodrom Grobnik, Izabel Kovačić i Ivana Vukušić snimile su novu reklamu za novu liniju padded trenirki brenda lunilou u – helikopteru!

@izakova

‘Svatko treba hobi’, napisala je lijepa poduzetnica u opisu videozapisa u kojem s kolegicom pozira u unutrašnjosti helikoptera. Iako je samo riječ o još jednoj reklami, osnivačica brenda uspješno je podigla prašinu.

@izakova

Sada već prepoznatljivi, svi Lunilou proizvodi izrađeni su od 100% organskog pamuka s GOTS certifikatom. Inspiracija za ovu kolekciju je bio sportski stil života s elementima mode 90-ih godina.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci