Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ivano Balić drastično promijenio izgled i navike: Kosu je ošišao, bradu obrijao, a po kući vozi koturaljke i izvodi sklekove…

Ivano Balić, jedan od najboljih rukometaša svijeta, iz igračkog svijeta povukao se prije pet godina, ali i danas se s jednakim žarom govori o njegovim sportskim uspjesima. A gotovo za sve vrijeme njegove aktivne karijere zaštitni znak bila mu je duga kosa i zarasla, neuredna brada.

Ivano Balić, slavni 39 – godišnji sportaš danas je u rukometnoj mirovini. I izgleda posve drugačije. Bradu je obrijao, kosu ošišao, a osmijeh mu ne silazi s lica. S razlogom. Trostruki tata živi punim plućima, a koliko uživa nerijetko otkriva i na svom Instagramu. Nedavno se provozao na koturaljkama po stanu. I sve oduševio. A mali video clip, koji je također objavio na Instagramu, i u kojem s lakoćom izvodi sklekove osvojio je brojne lajkove.

@ivanobalic_official

 

First rollerblade steps😂 #zivikaodasanjas #handballgoat #weilDuDasSpielLiebst #NJDevils

A post shared by Ivano Balic (@ivanobalic_official) on

#litoidemala …lito 2019😂💪 #zivikaodasanjas #handballgoat

A post shared by Ivano Balic (@ivanobalic_official) on

Balić uživa i u obiteljskom životu. S partnericom Mirelom Delić, bivšom odbojkašicom, broji osam godina ljubavi, tijekom kojih su postali roditelji dvoje djece: kćerkice Nole i sina Viga. Iz braka s bivšom suprugom Ivanom ima sina Dinu, kojemu je danas 17 godina.

@ivanobalic_official

 

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci