Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ivana Paradžiković proživjela ‘pravu dramu’ na autocesti koju je snimila (i objavila!) na Instagramu, a potom pokrenula pravu raspravu…

Ivana Paradžiković, široj javnosti poznata kao nekadašnja voditeljica ‘Provjerenog’ na Novoj TV, danas jedno od zaštitnih lica nove Una TV, otkrila je na svom Instagram profilu kako je na autocesti proživjela ‘pravu dramu’ nakon što je ostala bez goriva

Novi video na Instagram profilu Ivane Paradžiković izazvao je veliku pozornost, ali i pokrenuo raspravu, nakon što je 41 – godišnja voditeljica Una TV-a otkrila kako je na autocesti ostala bez goriva.

Naime, snimka prikazuje prijatelja voditeljice kako pretrčava autocestu dok ona objašnjava kako više od 100 kilometara na autocesti nema pumpe te kako je to razlog zašto su na putu prema Zagrebu ostali bez goriva. Kanister za benzin uspjeli su dobiti od ljudi koji imaju šlep službu.

Pogledajte VIDEO:


‘Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva zato što nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema bezinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije! Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A što da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv? Hrvatske autoceste ja sam mislila da pumpa mora biti na svakih 30ak km?’, napisala je Ivana Paradžiković u opisu video clipa.

Ubrzo su se ispod snimke počeli nizati komentari i sve se pretvorilo u raspravu. Ivani su se javili mnogi koji su doživjeli slično iskustvo upravo na to tom dijelu autoceste.

Tako je jedan pratitelj poznate voditeljice u komentaru otkrio kako je još u listopadu prošle godine poslao mail pritužbe HAC-u, napominjući da prije Slavonskog Broda moraju upozoriti vozače da idućih 120 kilometara ne postoji benzinska pumpa.

Foto: Instagram/promo/Goran Perešin


Hzzo


Slični članci