Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ivan Rakitić puca od ponosa! Supruga Raquel Mauri i kći Althea zaplesale na Shakirin novi hit, čeka se reakcija kolumbijske pjevačice

Prije tri godine bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri pohvalili su se videom svoje starije kćeri Althee koja je zaplesala na pjesmu ‘Waka Waka’ i vješto ‘skinula’ plesne pokrete kolumbijske pjevačice Shakire. Nasljednica domaćeg nogometaša i lijepe Španjolke sada je pokazala novu koreografiju, a ovoga puta na improviziranom plesnom podiju njihovog doma pridružila joj se i njezina zgodna mama. Mama i kći zaplesale su na najnoviju pjesmu kolumbijske glazbenice ‘TQG’ posvećenu njezinom bivšem partneru Gerardu Piqueu, a mnoge zanima kako će Shakira ovoga puta reagirati…

Althea Rakitić, kći hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića i Andalužanke Raquel Mauri, prije tri godine pred televizorom je imitirala Shakirin nastup na Super Bowlu, kada je postala viralni hit, a video je na svojem profilu podijelila i sama kolumbijska glazbenica.

Devetogodišnja Alteha opet je zaplesala – ovoga puta uz svoju mamu, a nastup su razradile do posljednjeg detalja, čak su nosile i usklađene outfite.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Lijepa Andalužanka i njezina mezimica razradile su koreografiju na pjesmu ‘TQG’, koju je 46 – godišnja pjevačica Shakira objavila prije desetak dana, a posljednja je u nizu pjesama posvećenih njezinom bivšem partneru, nogometašu Gerardu Piqueu i njegovoj novoj djevojci Clari Chiji Marti.

Mama i kći za ovu prigodu modno su se uskladile – obje su nosile identične svijetloplave košulje, a dok je Alteha imala pamučne crne tajice, njezina stajliš majka odabrala je kožne trenirka hlače.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Još uvijek se čeka Shakirin odgovor na video, a mnogi vjeruju kako će slavna Kolumbijka ponovno reagirati na koreografiju s oduševljenjem, baš kao što je bio slučaj i prije tri godine.

‘Althea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djevojka koja pleše champetu’, napisala je glazbenica tada u opisu videa koji je prikupio više od 6.5 milijuna lajkova u svega 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri vjenčali su se 2013. godine, a 2015. priredili su crkveno vjenčanje u Sevilli i po drugi puta izrekli sudbonosno da. U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. dobila je sestricu Adaru. Slove za jedan od najskladnijih parova.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci