Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Istinaska glazbena diva Vanna na najljepši mogući način obilježila 30 godina karijere! Publika u prepunoj Areni s njom u glas pjevala više od dva sata

Istinaska glazbena diva Vanna na najljepši je mogući način obilježila 30 godina karijere – koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, koja je započela s E.T.-jem kad su žarili i palili domaćom klupskom scenom.

Vanna je ovim zagrebačkim koncertom, koji je ujedino bio i njezin prvi nastup u Areni, publiku oduševila i zanimljivom koreografijom, ali i počastila gostima iznenađenja. Prije svega svojim starim suradnikom iz 90-ih, Ilanom Kabiljom s kojim je otpjevala njegov hit ‘Kad nema ljubavi’, ali i Adonisom Ćulibrko Boytronicom s kojim je izvela hit ‘Tek je 12 sati’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanna Official (@vanna_music)

Na pozornici joj se u jednom trenutku pridružila i Zsa Zsa s kojom ima aktualan duet ‘Tragom tvojih tragova’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boytronic ET (@boytronic.et)

Koncer je iz prvih redova pratila i Vannina 21-godišnja kćer Jana, ali i ponosne mame Ljupka Gojić Mikić i Lana Klingor Mihić čije su kćeri nastupale uz Vannu.

Veliki koncert koji se trebao održati još u veljači zbog epidemiloške situacije prebačen je na 7. svibnja, a pjevačica je fanovima na koncu pripremila nezaboravan spektakl kojim je obilježila 30 godina karijere.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by narodni (@narodni.official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by narodni (@narodni.official)

Foto: Instagram

Slični članci