Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Indira uskočila u badić i kroz pjesmu s latino prizvukom progovorila o istini (ali i laži!)

‘Istina i laž’ naslov  je pjesme s kojom će pjevačica Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove karizmatične glazbenice

‘Istina i laž’ ljetna je pjesma s latino prizvukom. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ograničavati, tako da se od njezinog albuma, koji izlazi početkom srpnja, može očekivati neočekivano.

 

Pjesma ‘Istina i laž’ oduševila me na prvo slušanje, glazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara, baš kakva treba biti, pravi latino-ljetni hit!’, otkrila je Indira koja pršti seksepilom u novom spotu, koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije hrvatskih dizajnerica  Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot.

Foto: Press

 

 Hzzo

Slični članci