Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Indira Levak sa suprugom Miroslavom jednostavnim vježbama pokazala kako kod kuće ostati u formi, i nisu jedini…

Da izolacija ima i svoju dobru stranu najbolje dokazuju pozitivno nastrojeni poznati Hrvati poput Indire Levak i Ivana Rakitića. Umjesto da sjede na kauču i čekaju vrijeme kada će ponovno moći nesmotreno uživati izvan kuće, glazbenica i nogometaš sa svojim boljim polovicama bacili su se na vježbanje. Indira i suprug Miroslav pripremili su video s vježbama za koje nisu potrebne sprave i pozvali obožavatelje da i sami treniraju, a Rakitić umjesto rekvizita dizao suprugu Raquel…

‘Idemo zajedno vježbati kod kuće! Dragi moji, nemojte klonuti duhom, nikada nam nije bilo potrebnije okrenuti se sebi i raditi na duhu i tijelu! A to je najlakše vježbanjem!’ poziva Indira Levak svoje obožavatelje na Instagramu da sjedenje na kauču zamijene tjelovježbom.

@indiralevak

Popularna 46-godišnja pjevačica i njen suprug, bodybuilder i poduzetnik Miroslav Levak, u kućnoj teretani snimili su 10-minutni video trening koji baš svatko može odraditi i u vlastitom domu i tako slobodno vrijeme uložiti u rad na sebi.

Pogledajte VIDEO:

 

 
View this post on Instagram

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Dragi moji, nemojte klonuti duhom, nikada nam nije bilo potrebnije okrenuti se sebi i raditi na duhu i tijelu! A to je najlakše vježbanjem!

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Inače, pjevačica je svog supruga upoznala u teretani, gdje joj je bio osobni trener. S vemenom su postali prijatelji, a onda se polako iz zajedničkih interesa i neosporive kemije rodila ljubav koja traje već sedam godina.

Osim Indire i Miroslava, treninga se uhvatio i Ivan Rakitić. Proslavljeni 32-godišnji nogometaš vježbao je sa svojom suprugom Raquel Mauri, a impresivnom izvedbom zahtjevne vježbe u dvoje oduševio je svoje mnogobrojne pratitelje.

Pogledajte VIDEO:

https://www.instagram.com/p/B95GGkbnEU6/

‘Ovako će vam dan biti bolji. Trening s Raquel. Razvedrite se, ljudi, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite kod kuće’, poručio je igrač Barcelone u opisu snimke koja je u svega pola dana pregledana više od 1.7 milijuna puta.

Tjelovježba je jedan od najboljih načina za ubijanje slobodnog vremena, kako samostalno, tako i u paru. Osim što pomaže u očuvanju zdravlja i kondicije, vježbanje oslobađa od stresa i potiče lučenje serotonina, hormona sreće i tako popravlja raspoloženje i rezultira osjećajem zadovoljstva i ispunjenosti.

Foto/video: Instagram

Slični članci