Make your day different

Logo Cover

VIDEO: H&M Move u svijet sporta donosi elegantnu i funkcionalnu odjeću i poziva cijeli svijet da se pokrene sa Jane Fondom i JaQuel Knight

H&M Move, novi brend sportske odjeće za žene, muškarce i djecu, bit će dostupan od 4. kolovoza u 2.500 prodavnica širom svijeta te online s porukom svim ljudima da se pokrenu u ritmu koji im najviše odgovara.

H&M Move u svijet sporta donosi elegantnu i funkcionalnu odjeću koja je savršena za svaki vid sportskih aktivnosti, a garantira udobno i samouvjereno kretanje, slaveći činjenicu da su svi na planeti već pokretači pozitivnih promjena.

Pogledajte VIDEO:

 

‘Uvijek smo poticali sportski duh i težili k tome da minimiziramo prepreke za aktivno bavljenje sportom, a s ovom linijom odjeće to smo zaista učinili. H&M Move je brend pokreta u koji smo utkali dosta ljubavi i strasti, a koji našim kupcima nudi istinske vrijednosti. Zajedno s Jane Fondom i JaQuel Knight koji su naši predvodnici promjena, uspjet ćemo inspirirati ljude i potaknuti  ih da naprave nešto dobro za sebe i svoje zdravlje’, Simon Brown, General Manager H&M Move

top 29,99 €, tajice 49,99 €

H&M Move globalnu kampanju treninga vodit će fitnes ikona Jane Fonda koja 40 godina nakon objavljivanja svog prvog videa o vježbanju, nastavlja motivirati ljude da budu aktivni:

‘Provela sam velik dio svog života potičući ljude da se kreću i prirodno me privukla misija H&M Move da pokrene cijeli svijet, također mi se jako svidjela njihova filozofija ‘movewear’ umjesto ‘sportske odjeće’. Bitno je da svom tijelu pružite onu vrstu kretanja koja mu je potrebna da ostane zdravo kako bi se moglo brinuti o vama’, Jane Fonda

Jane se pridružuje kolega, JaQuel Knight– renomirani koreograf odgovoran za neke od najpoznatijih plesova našeg vremena i više SuperBowl showa:

Suradnja s H&M Moveom bila je izvrsna prilika da unaprijedim svoju osobnu misiju da srušim prepreke kretanju i potaknem svijet da se pokrene i zapleše. Zajedno stvaramo novi presedan kada je u pitanju sport i pokazujemo da za kretanje nije potrebna pretplata’, JaQuel Knight

H&M Move kolekcija savršena je za svaki vid fizičke aktivnosti. Move Essentials dio je kolekcije koji obiluje funkcionalnim topovima, laganim jaknama i tajicama i grudnjacima, kao i posebno dizajniranim komadima za treniranje i trčanje.

Tu je i H&M Move Monogram kolekcija, koju su u promotivnoj kampanji nosili Jane Fonda I JaQuel Knight, a koja sadrži seriju trenirki sa sportskim logotipom i reflektirajućim detaljima.

H&M Move kolekcija izrađena je od četiri ekskluzivna materijala, vrhunske kvalitete. DryMove™ upija svu vlagu s kože, održavajući je suhom dok se krećete. ShapeMove™  osim što savršeno prati liniju tijela, omogućava ‘no show’ prilikom podizanja i istezanja. SoftMove™  je super mekan i pruža dodatnu udobnost prilikom pokreta. StormMove™  je prozračan te štiti od vjetra i kiše.

Materijali nemaju štetan utjecaj na naš okoliš – od procesa proizvodnje, pa do odlaganja. H&M Grupa ima za cilj da do 2030. godine, 100% materijala koje koristi u proizvodnji bude reciklirano ili iz održivih izvora. Kolekcija  H&M Move je 85% izrađena na taj način počevši od 99% recikliranog poliestera i pamuka – bilo da je organski, recikliran ili iz BCI izvora. H&M Move kolekcija, će kroz saradnju s Fairbrics i LanzaTech, od 2023. godine, pojačati pozitivan utjecaj na okoliš korištenjem inovativnih materijala i cirkularnosti.

Cijelu kolekciju razgledajte OVDJE!

Posjeti hm.com/move Ili zaprati @hm_move za više inspiracije!

Foto: promo


Hzzo


Slični članci