Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Hilaria Baldwin se pohvalila svojom postorođajnom figurom te na sebe navukla bijes mnogih žena

Prošlo je dva tjedna otkako je Hilaria Baldwin na svijet donijela dječaka, a supruga se slavnog holivudskog glumca Aleca Baldwina pohvalila svojom postporođajnom figurom. Kadar je to koji je mnoge žene motivirao, dok je druge pak potpuno razbjesnio, no Hilaria se nije dala smesti te je vatru dodatno potpirila VIDEO clipom….

‘Svako tijelo je drukčije, ali ja sam željela ostati aktivna što je bilo više moguće. Bilo je toliko mnogo trenutaka kad nisam imala snage za vježbu tijekom trudnoće. Bio je to za mene najteži izazov. Nisam više željela vježbati, ali morala sam biti dosljedna i uporna. Sve mi je to pomoglo da ipak nastavim s vježbom jer tijelo želi pažnju i traži svoje. Rekreacija je važna za cirkulaciju, zdravlje, sreću i snagu. Sada sam, 12 dana nakon porođaja ponovno počela vježbati, polako i sporo, bez ludog ritma. Svaki porođaj je drugačiji, a vaš liječnik će vam moći savjetovati kada možete početi. Kada krenete, budite strpljivi sa svojim tijelom. Prošli ste velik put i stvorili nešto tako dragocjeno. Znajte da ćete iz dana u dan imati sve više snage’, – napisala je Hilaria u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Pa iako je kadar mnoge žene motiviraju, dobar dio njih je i razbjesnio te su joj u komentarima objave napisale kako šalje potpuno pogrešnu poruku.

@hilariabaldwin

Ipak, komentari nisu spriječili  fitness instruktoricu  da potom objavi VIDEO clip kojim je demonstrirala kako se vraća formu a koji je dodatno potpirio vatru.

Alec Baldwin i Hilaria postali su ponosni roditelji sinčića koji je na svijet stigao 17. svibnja. 60 – godišnji glumac i 26 godina mlađa fitness instruktorica već imaju 4-godišnju kćer Carmen Gabrielu, 2-godišnjeg sina Rafaela Thomasa te 20-mjesečnog sina Angela Charlesa, dok Alec iz prethodnog braka ima i 22-godišnju kćer Ireland Baldwin.

@rhilariabaldwin
@hilariabaldwinPBZ

Slični članci