Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Hana Huljić objavila prvu neodoljivo slatku snimku kćerkice! Poslušajte kako zvuči kad Alba doziva tatu Grašu, a kako kad se smije

Hana Huljić nedavno je premijerno na YouTube kanalu predstavila novu pjesmu ‘Moon’, a danas je aktiviran i njezin dječji kanal pod nazivom hanababychanell, na kojem je objavila i prve tri pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, a posebnu pozornost izazvala je upravo ona u kojoj se čuje neodoljivo smijanje i gugutanje godinu i pol dana stare Albe Grašo.

Kćerkica splitskih glazbenika Petra Graše i Hane Huljić, čini se, krenula je stopama svojih slavnih roditelja pa se u pjesmici ‘Gugu Gaga’, koju je napisala njezina baka Vjekoslava Huljić, može čuti kako se neodoljivo smije i guguće, a u jednom trenutku izgovara i riječ ‘tata’.

Pogledajte VIDEO:

 

Uspavanke smišljam navečer dok doista uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provjereno su djelotvorne. Pjesme sam i otpjevala te radila na aranžmanima s Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pjesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave’, priznala je ovih dana za Jutarnji list Hana Huljić Grašo, koja je uz sve to napisala nedavno i jednu navijačku dječju pjesmu ‘Vridilo se rodit’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Ovaj poslovni poduhvat uvod je u skorašnje slavlje Hane Huljić koja će 28. prosinca proslaviti 33. rođendan.

Hana Huljić Grašo u srpnju prošle godine na svijet je donijela svoje prvo dijete – djevojčicu. Ona i suprug Petar Grašo, pet mjeseci prije Albinog rođenja, uplovili su u bračnu luku.

Taj dan posebno će pamtiti upravo Petar Grašo, koji nije mogao suspregnuti suze kad je na kraju ceremonije zbor na čelu s mladom Huljićevom uzdanicom Lorenom Bućan zapjevao svoju omiljenu pjesmu Beatlesa ‘All You Need Is Love’.

Grašini kumovi bili su proslevljeni bivši košarkaš Dino Rađa, chef Tomaž Kavčič i prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje, dok je Hanina kuma bila njezina bliska prijateljica, splitska pjevačica Domenica Žuvela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Foto: Instagram/YouTube-screenshot

Slični članci