Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Glumica Tara Rosandić kroz 9 ženstvenih stylinga utjelovila duh juga Francuske

Prva asocijacija kada se spomene jug Francuske onaj je poznati „Joie de vivre“ stil života. Dizajnerskom dvojcu DeLight upravo je taj osjećaj uživanja i lakoće življenja bio nit vodilja prilikom kreiranja nove kolekcije za proljeće 2018. godine. Ivan Friščić i Željka Molnar pri tome nikako ne zaboravljaju DeLight ženu za koju kreiraju i stvaraju svoje kolekcije – ženstvena, sofisticirana, beskompromisna kada je kvaliteta materijala u pitanju, stalno u pokretu, ali i ženu koja voli život i uživa u njemu punim plućima.  Sve te odlike krase iznimno talentiranu i ženstvenu glumicu Taru Rosandić, koja se nametnula kao logičan izbor za zaštitno lice nove kampanje.

 

‘Izrazito sam sretna što mi se pružila prilika podržati ovaj mladi kreativni tim i s iskrenom radošću sam prihvatila Ivanov poziv da budem zaštitno lice nove kampanje. Lako je predstavljati brand u koji vjeruješ i drago mi je što za DeLight to doista mogu reći. Okružena zelenilom prekrasne Punta Skale, koja kao i svaka haljina ili odijelo ove kolekcije odiše luksuzom, ali i lepršavošću, neopisivo sam uživala i nadam se vjerodostojno prenijela taj ‘Joie de vivre’ koji su DeLight čarobnjaci željeli prikazati’, – izjavila je glumica Tara Rosandić.

Lepršave haljine s floralnim uzorcima izrađene od najfinije svile, mala crna haljina s upadljivim detaljima na rukavima i neobična haljina–plašt fantastičan su odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri. Naravno, točka na i svake DeLight kolekcije je i power suit, ovaj put u floralnoj izvedbi koja ostavlja bez daha.


Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali i prvi je to korak u smjeru povezivanja DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.

Foto:  Matea Smolčić Senčar
Video: Marko Gregurić

 


Hzzo


Slični članci