Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Glumica Ana Majhenić se u petom mjesecu trudnoće zaigrala i prisjetila vlastitog djetinjstva

Glumica Ana Majhenić u slatkom je iščekivanju svog prvog djeteta kojeg očekuje s partnerom Antunom Hercegom. Pa iako je u petom mjesecu trudnoće, ova svestrana mlada dama ne dopušta da je trudnoća uspori, a to je demonstrirala i Video clipom kojim se i sama vratila u djetinjstvo….

 

Ana Majhenić je talentirana, mlada glumica, ali gluma sasvim sigurno nije jedini talent koji krasi ovu osebujnu mladu ženu. Iz nje naprosto pršti život i nesvakidašnja energija. Trenira jogu, pleše oko štange, obožava knjige i filmove te uživa u ukusnoj hrani. Pa iako je u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta kojeg očekuje s partnerom Antunom Hercegom – čini se kako se njezine navike i nisu promijenile. U video clipu kojeg je objavila na društvenim mrežama, trudnica igra hula -hop, te se čini kako joj drugo tromjesečje itekako godi.

 

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

U nedavnom intervjuu kojeg je dala za Cover Style, Ana nam je otkrila i čime ju je osvojio Antun s kojim je odlučila zasnovati obitelj.

‘Antun pripada gotovo nestaloj kategoriji frajera. He had me at ‘hello’. Ljubav je rad u procesu. Povjerenje je najbitnije i u ljubavi, i u prijateljstvu. Zatim tu su male stvari, mali znakovi pažnje. Ne treba uzimati se zdravo za gotovo, treba razgovarati, slušati sebe i partnera, graditi se zajedno, ali i individualno. Uvijek se sjetim one fore što sam je jednom pročitala: ‘Cura natjerala dečka da se promijeni pa ga ostavila jer više nije isti.’ Ima u tome neke istine. Treba poštovati tuđu i svoju slobodu te da kroz vezu budeš ona osoba koja si bio na početku s istim strastima, i istim interesima, samo bolji. Frajer, da bi mi se svidio, mora biti svoj, zanimljiv, pažljiv, zgodan, duhovit, sexy, muževan – sve što je Antun.’ – rekla nam je tada lijepa glumica, a čini se kako par sada uživa u najljepšim trenucima svojih života.

@anamajh
@anamajh

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci