Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Glamurozna zabava Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka bila je zapravo njihovo – vjenčanje

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka tajno su se vjenčali ovoga vikenda u Los Angelesu, a zabava je okupila velik broj holivudskih uzvanika među kojima su bila brojna slavna imena popu Steven Spielberga, Kate Hudson, Cameron Diaz, Julia Roberts, Liv Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore i Jennifer Aniston Glamurozna zabava za 400 uglednih uzvanika javnosti je predstavljena kao proslava zaruka svjetski mediji ne prestaju pisati da se zapravo radilo o vjenčanju.

Gwyneth se pojavila u raskošnoj haljini koju je dizajnirao Giambattista Valli, a njezin zaručnik nosio je bijelo odijelo. Datum vjenčanja par nikada nije otkrio, ali 45 – godišnja glumica nedavno je priznala kako je uzbuđena zbog njegova planiranja sa zaručnikom Bradom Falchukom, s kojim je u vezi tri godine.

Ono što je dalo naslutiti da se zapravo radilo o vjenčanju je, kako pišu strani mediji, velika torba koju je nosila glumičina majka, a pretpostavlja se da se u njoj nalazila upravo vjenčanica.

@gwynethpaltrow

Par se upoznao 2010. godine, a svoju su vezu započeli tek četiri godine kasnije. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na premijeri serije ‘Scream Queens’ 2015. godine kada su i službeno potvrdili svoju romasu.

@bradfalchuk

Foto: InstagramHzzo

Slični članci