Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Franka Batelić oduševila svjetsku javnost posljednjim intervjuom, ali i stylingom kojim je izazvala salve komplimenata

Kada ne zadivljuje svijet svojim vokalnim sposobnostima, Franka Batelić oduševljava svojim stylish kombinacijama koje bira za susrete s predstavnicima medija uoči skorašnjeg nastupa na Eurosongu. Lijepa glazbenica ovaj put je izazvala salve oduševljenja kada je za svoj posljednji intervju zablistala u statement odijelu s potpisom hrvatskog modnog branda Krie Design. Što je Franka sve otkrila, koliko je uzbuđena i zašto nikada nije izgubila vjeru u sebe, pogledajte u VIDEO CLIPU u nastavku….

Franka Batelić užurbano se sprema za 63. Eurosong koji će se 8. svibnja održati u lisabonskoj Areni Altice. Glazbenica se sa svojim timom trenutno nalazi u Portugalu, a nakon što je održala prvu probu koja je naišla na ovacije svih vjernih pratitelja Eurosonga, lijepa se Franka uoči velikog dana često susreće s mnogim predstavnicima medija te daje intervjue.

Za jedan od njih Franka je oduševila svojom odjevnom kombinacijom. Odjevena u efektno srebreno odijelo visokog sjaja, Franka je ponovno oduševila mnogobrojne fanove, ali i zagrižene zaljubljenike u modu. Kreaciju potpisuje Krie Design, brand iza kojeg se krije hrvatska dizajnerica Kristina Burja. Ovaj statement komad Franka je kombinirala s klasičnim stiletto salonkama koje je uparila s remenom u istoj boji.

@frankaofficial_

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci