Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Franka Batelić na sinoćnjem nastupu ostavila srce, a evo što je poručila nakon što se nije plasirala u finale Eurosonga

Unatoč fantastičnoj izvedbi i sjajnom performansu, predviđanja da Franka Batelić neće ući u neće ući u finale Eurosonga – pokazala su se točnima. Što je talentirana i mlada glazbenica poručila nakon nastupa na kojem je ostavila dio svog srca, ali i kako je on izgledao, pogledajte u VIDEU u nastavku….

‘Hvala svima! Uživala sam u svakoj sekundi ovog ludog doživljaja i ostavila sam dio sebe na toj pozornici. Hvala na svakoj poruci i svakom ramenu za plakanje kada je postalo teško. Naravno da sam tužna i razočarana, ali napravila sam najbolje što sam mogla i nadam se kako ste ponosni na mene. Sutra je novi dan, novo poglavlje i avantura. Draga prošlosti hvala na pouci, a draga budućnosti – spremna sam. Sve vas volim!’, napisala je  Franka na svom Instagram profilu nakon sinoćnjeg nastupa na Eurosongu u Lisabonu.

@frankaofficial_

Nažalost, sinoć je i službeno odlučeno kako su predviđanja da singl ‘Crazy’ neće ući u finale Eurosonga – bila točna. Unatoč svemu, Franka je ostavila svoje srce na pozornici, a kako je to izgledalo, pogledajte u Video clipu.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci