Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Flash mob direktno iz Barbielanda! Ryan Gosling iznenadio redateljicu hit filma urnebesnim nastupom i mnoge nasmijao do suza

Američka redateljica Greta Gerwig, koja stoji iza mega uspješnog hita ‘Barbie’, proslavila je 40. rođendan, a zahvaljujući glumcu Ryanu Goslingu, koji je u filmu utjelovio lik Kena, ostati će joj u najljepšem sjećanju. Naime, dok je bila na satu pilatesa u prostoriju je uletjelo nekoliko Kenova koji su zaplesali na pjesmu iz filma, a pridružilo im se i nekoliko Barbika, što je redateljicu nasmijalo do suza…

Glumac Ryan Gosling priredio je rođendanski poklon iznenađenja Greti Gerwig, redateljici hit filma ‘Barbie’.

Slavni 42-godišnji glumac organizirao je flash mob na njezinom satu pilatesa, a snimka je u kratkom roku postala hit na Internetu.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BARBIE (@barbiethemovie)

Nakon što je jedan od Kenova otpjevao pjesmu ispred iznenađene slavljenicu, na scenu je nastupio ostatak rasplesanih Kenova. Kad je započela druga pjesma iz filma, ‘Dance The Night’ Due Lipe, u prostoriju ulijeću i rasplesane Barbie, što je redateljicu nasmijalo do suza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IndustriaMovies (@industriamovies)

Film ‘Barbie’ obara rekorde gledanosti i približava se milijardi dolara prodanih kino ulaznica na svjetskim blagajnama. Trenutno je treći film s najvećom zaradom u 2023., iza nje su samo ‘The Super Mario Bros. Movie’ i ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Esquire Germany (@esquiregermany)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Hzzo


Slični članci