Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Fani Stipković prepustila se uživanju u snijegom prekrivenom Madridu, tijekom javljanja doživjela malu nezgodu i izazvala salve smijeha

U petak navečer Madrid i okolicu pogodila je snježna mećava kakva je zadnji put zabilježena 1971. godine, a cijeli grad potpuno je prekriven snijegom. Stotine automobila i gradskih autobusa ostali su blokirani u snijegu, a centar grada pretvorio se u veliko sanjkalište. Među gotovo 6.6 milijuna stanovnika, koji su se prepustili zimskim radostima u španjolskoj prijestolnici, našla se i naša zgodna novinarka Fani Stipković. Nekadašnja manekenka javila se centra grada, a zatim je doživjela malu nezgodu i jednim komentarom sve je nasmijala do suza…

‘Besplatno skijanje i snowboardanje u Madridu’, poručila je lijepa Korčulanka Fani Stipović na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži svog psića u naručju u snijegom prekrivenom Madridu.

Atraktivna 38-godišnja novinarka već devet godina živi u španjolskoj metropoli koju je za vikend pogodila povijesna snježna mećava i centar grada pretvorila u veliko sanjkalište.

@fanistipkovic

S obzirom na to da Španjolci nisu navikli na ovakvo vrijeme, mnogi nemaju prikladnu odjeću ni lopate za čišćenje ulica, a svi parkovi zatvoreni su zbog opasnosti od padanja drveća.

Snježna mećava kakva je u petak pogodila Madrid nije zabilježena od 1971. godine te je potpuno blokirala grad, a nekadašnja manekenka podijelila je nevjerojatne prizore na svom Instagram Storyju.

 
Instagram Story / Screenshot

‘Ja ovo nisam doživjela nikad u životu, a posebno ne u Madridu. Da mi je netko rekao da ću doživjeti da se ljudi sanjkaju u centru Madrida…’, poručila je u jednom od videa, a zatim je izgubila ravnotežu, poskliznula se i naglo prekinula snimanje.

Pogledajte VIDEO:

‘Nisu Dalmatinci za snijeg’, napisala uz iduću snimku koja pokazuje mnoštvo djece i odraslih kako se skijaju i sanjkaju na ulicama Madrida.

‘Kako uživate, ja bi tamo s vama’, ‘Izgledaš baš sretno’, ‘Snježne radosti’, ‘Ajme! Samo uživaj’, pisali su joj pratitelji u komentarima, a voditeljica Ecija Ivušić u šali je poručila: ‘Besplatni potresi i kiša u Zagrebu’.

Instagram Story / Screenshot

Inače, Fani Stipković već godinama živi u Španjolskoj, gdje radi kao sportska novinarka i vodi vlastiti kanal pod nazivom Fani TV. Poznata Velolučanka karijeru je započela još 2001. godine u Zagrebu, a četiri godine radila je za nekadašnju hit emisiju ‘Red Carpet’.

Osim što se posvetila karijeri, svestrana novinarka redovito vježba i pazi na svoju liniju. Da se njezin trud itekako isplatio, najbolje potvrđuje podatak da je 2014. i 2015. bila proglašena najseksi novinarkom Europe.

@fanistipkovic

Foto: Instagram

Slični članci