Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Evo zašto Britney Spears ima najbolji Instagram profil na svijetu kojeg se jednostavno ne možemo zasititi!

‘Ako ne slijedite Britney Spears na Instagramu, uludo trošite svoj život’, hrabro je napisala ekipa američkog izdanja Elle magazina proglasivši Instagram stranicu velike pjevačke ‘povratnice’ najboljom na svijetu. Provjerite imaju li pravo i zašto su baš nju okitili tom titulom…

Bez obzira na to što mislili o Britney Spears, odnosno, bez obzira na to što mislite o moru perfektnih Instagram profila, Britney je već nekoliko puta dokazala da je carica, a to isto radi i sa svojom Instagram stranicom koju je ekipa magazina Elle proglasila najboljom na svijetu.

@stevenkleinstudio

Njena povratnička karijera i privatan život, čije je konce uspješno polovila nakon dva bračna kraha iz mladosti, pravi su dokaz da (sada!) zna što radi i što želi od svog života. A upravo to i pokazuje na svom Instagram profilu koji je, dobro smo provjerili, doista bolji od drugih.

Šareniji, pa i provokativniji…

@britneyspears

Dok se slavne osobe vole pohvaliti dobro osmišljenim fotografijama s putovanja, ‘pravilno’ snimljenim fotkama svoje figure i važnih životnih trenutka, koje prošaraju kojom crticom iz svog ‘pravog’ života, Britney nas sustavno časti upravo time. Crticama iz svog svestranog života.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kao tipični horoskopski Strijelac, Britney je doista svestrana. Ona pjeva, slika, vježba, putuje i dobro se provodi sa svojim sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom, a društvo im često pravi i njen najnoviji dečko Sam Asghari, koji je ujedno i njen osobni trener te savršen partner za vježbu.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Zbog toliko mnogo šarolikih privatnih postova u kojima često umetne i video objave, Britney je, prema izboru ekipe američkog izdanja magazina Elle, proglašena vlasnicom najbolje Instagram stranice na svijetu.

A tom su prigodom od njenog profila složili zabavnu video kompilaciju koja bi Vas trebala uvjeriti u riječi kojima su oslovili ovaj post: ‘Ako ne slijedite Britney Spears na Instagramu, uludo trošite svoj život’.

Razigrana Britney zna kako dobro zabaviti sve oko sebe…

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci