Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Evo kako je Ronaldo zaigrao na kartu seksipila ne bi li se izvukao iz neugodne situacije

Video nogometnog virtuoza u nezavidnoj situaciji u kratkom roku postao je viralni hit koji je u samo nekoliko sati vidjelo više od 2 milijuna obožavatelja jednog od najpoželjnijih muškaraca u industriji

Telekomunikacijska tvrtka Optimum koja se bavi pružanjem internetskih usluga, svakako zna ponešto o dobrom marketingu budući da je njihova reklama u roku nekoliko sati postala apsolutni viralni hit. Glavna zvijezda komičnog videa je sami nogometni virtuoz Cristiano Ronaldo koji se našao u neprilici.

Naime, odjeven samo u bokserice, Ronaldo je nakratko izašao iz svoje hotelske sobe, vrata su se za njim zalupila, a nogometaš je ostao je gotovo nag u hotelskom hodniku. Naravno, u spas mu je doskočila zgodna sobarica koja mu je otvorila vrata apartmana, no ne prije nego je nesvakidašnji prizor ovjekovječila fotografijom.

@optimum

 

Ne treba naglašavati da je sporna fotka sherana i podijeljena, te u rekordom roku obišla valjda pola zemaljske kugle. Dok je Ronaldo stigao natrag u dnevni boravak svog apartmana, njegova je fotka bila već na vijestima u primetimeu . Hešteg #ronaldofaster koji aludira na Cristianovu spretnost kada je riječ o njegovoj spretnosti na nogometnom terenu, primjenjuje se i na moto Optimuma koji tvrde da pružaju najbržu internetsku vezu. E to se zove dobar marketing! Uostalom, uvjerite se sami i pogledajte urnebesni video:

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci