Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Evo kako je Goran Ivanišević ponovno u centru pažnje Wimbledona

Jedan od najcjenjenijih hrvatskih veterana ‘bijelog sporta’, Goran Ivanišević i britanski teniski as Tim Henman u Wimbledonu su bili glavni akteri u atraktivnom videu najpoznatijeg trials biciklista na svijetu Dannyja MacAskilla

U maestralno osmišljenoj reklami Red Bulla, dvojica teniskih legendi odmjeravaju snage s Dannyjevom vještinom upravljanja biciklom, a ovaj vizualno i konceptualno briljantno osmišljeni video, u nekoliko dana prikupio je više od milijun pregleda. Škotski trials biciklist Danny MacAskill popularnu slavu zadobio je 2009. godine objavom amaterskog videa na YouTubeu koji ga je u vrlo brzom roku lansirao među zvijezde, a danas je svoju spretnost u neobičnim i ekstremnim sportovima dobro unovčio postavši apsolutni kralj trialbikinga.

Napeti meč između dva ljuta wimbeldonska protivnika prekinuo je svjetski poznati biciklist vozeći bicikl po ivici teniske mreže, razbio je tenziju između Gorana i Tima i natjerao ih na zakopavanje sjekire, dobru šalu i još više teniskih i biciklističkih akrobacija.

U svakom slučaju, ovaj video nas je podsjetio na neprikosnoveni talent našeg teniskog šampiona koji je davne 2001. godine ispunio svoj životni san osvojivši najprestižniji teniski turnir Wimbeldon u napetoj priči dostojnoj holivudskog blockbustera.

Fotografije: Guliver/CoverImages


Slični članci