Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ella Dvornik objavila pjesmu koja govori o ljubavi između dvije žene te izazvala bujicu podvojenih reakcija!

Ella Dvornik –  kćer neprežaljenog kralja funka Dina Dvornika se nakon šest godina izbivanja sa glazbene scene ponovno vratila svojoj prvoj ljubavi. Povodom nadolazećeg Zagreb pridea koji se za vikend održava u hrvatskoj metropoli, Ella je objavila pjesmu koja govori o ljubavi dvije žene te njome pružila potporu za jednopravnost gej populacije. U nastavku pogledajte VIDEO te poslušajte singl koji je izazvao bujicu reakcija…

Osim što je predana majka sedmomjesečne Balie Dee, 27 – goodišnja Ella Dvornik pretvara u zlato sve čega se dotakne. Tako se uz uspješnu karijeru lifestyle, fashion i travel blogerice, povremeno vraća i pjevačkoj karijeri te glazbenoj sceni s koje je izbivala punih šest godina. Ovaj put je to napravila povodom nadolazećeg Zagreb pridea te pjesmom poručila kako ljubav ne poznaje granice….

 

Iako su se u komentarima objave pronašli i cinici koji tvrde: ‘Ne daj Bože nikome’ i ‘Bez veze’, većina Ellinih pratitelja je poželjela da upravo njezina pjesma postane ovogodišnja himna parade ponosa.

@elladvornik
@elladvornik

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci