Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ecija Ivušić sa šampanjcem u ruci i u badiću zaplesala (ali ne uz ritam cajki!) i zapalila Internet

Prije mjesec dana Ecija Ivušić postala je voditeljica, uz Paulu Sikirić, prvog radija u Hrvatskoj koji pušta narodnu glazbu. Svoj prvi predah od novog posla zgodna je Ecija potražila na otoku Pagu gdje je na oduševljenje svojih prijatelja i obožavatelja zaplesala u bikiniju. Suprotno svim očekivanjima plavokosa voditeljica zanjihala je bokovima, ali ne uz narodnu muziku….

Kad je prije mjesec dana u Zagrebu odjeknuo zvuk narodne glazbe s prvog radija u Hrvatskoj koji na svojim frekvencijama pušta takve pjesme Eciji Ivušić i Pauli Sikirić dodijeljen je voditeljski posao.

@ecija_ivusic

Zgodna Ecija nije se željela izjasniti sluša li i privatno takvu vrstu muzike, ali mali predah od posla, koji je tijekom produženog vikenda potražila na otoku Pagu, otkrio je i vrstu muzike u kojoj Ecija istinski uživa. Lijepo preplanule puti i u snježno bijelom badiću Ecija je zaplesala na terasi apartmana u kojem se odmara, a mali je video clip podijelila na društvenim mrežama.

‘Vámono’ a la luna, vamono’ pal’ cine…’, napisala je Ecija ispod video clipa koji je u kratkom vremenu pregledan više od dvadeset tisuća puta….

Pogledajte video:

Vámono’ a la luna, vamono’ pal’ cine… #extradan #🌊#🕺#☀️#🎵

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Foto: Instagram/screenshot
PBZ

Slični članci