Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Domagoj Vida u Turskoj proslavio 33. rođendan! Za impresivnu dekoraciju i dolazak glazbenog gosta iznenađenja pobrinula se supruga Ivana

Iako će u petak službeno navršiti 33 godine Domagoj Vida svoj je rođendan već proslavio. I to sa stilom. U turskom hotelu Raffles Istanbul supruga Ivana organizirala mu je rođendansko iznenađenje, a osim po impresivnoj dekoraciji slavljenik će ovaj rođendan upamtiti i po glazbenom gostu iznenađenja…

Domagoj Vida, igrač nogometnog turskog kluba Beşiktaş, u utorak je proslavio 33. rođendan u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Iako je popularnom nogometašu rođendan 29. travnja zabavu u turskom Hotelu Raffles, navodno je, u strogoj tajnosti organizirala njegova supruga Ivana Vida, bivša kraljica Hrvatske.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Za tu je prigodu dio hotela krasila impresivna dekoracija, a dijelom nje bilo je i zlatnim slovima ispisano ime nogometaša te zlatni baloni u obliku broja 33.

Pogledajte VIDEO:

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Soho Event (@sohoevent)


Nekadašnja Kraljica Hrvatske Ivana Vida pobrinula se da 33. rođendan njezinog supruga, nogometaša Domagoja Vide, zauvijek ostane u pamćenju kao jedan od najljepših.

Pobrinula se da na rođendansku proslavu, organiziranu u istanbulskom Hotelu Raffles, stigne srpska pjevačica Milica Todorović.

Ivana Vida na Instagramu je podijelila video clip u kojem je zabilježen trenutak dolaska Domagoja Vide na proslavu gdje ga je uz uzvanike čekalo i rođendansko iznenađenje – srpska pjevačica Milica Todorović koja ga je pozdravila uz pjesmu ‘Srečan ti rođendan sunce moje drago!’, bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Ferida Avdića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @besiktas_fan19035257

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Umut Işler (@umutjazz)


Ivana i Domagoj Vida upoznali su se prije nešto više od sedam godina u jednom zagrebačkom noćnom klubu, kada je on igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a kao kruna ljubavi u rujnu 2015. stigao im je sinčić David.

Poznati par je zbog trudnoće odgodio prvotni datum vjenčanja pa je bračne zavijete izmijenio 16. lipnja 2017. godine u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetog Pelegrina u Umagu.

Mladenka je blistala u jednostavnoj, ali profinjenoj čipkastoj vjenčanici ‘sirena’ kroja upotpunjenoj dugim šlepom, a nakon ceremonije svadbeno slavlje nastavilo se u obližnjem restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domagoj Vida (@hrvatska_vida)

Prije nego li je stala pred oltar i postala gospođa Vida, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za ‘Kraljicu Hrvatske’.

Foto: Instagram

Slični članci