Make your day different

Logo Cover

VIDEO: David i Victoria Beckham zabavnim izazovom za parove pokazali kako ostaju u formi, ali i da je tjelovježba u dvoje pravi hit

David i Victoria Beckham u sretnom su braku gotovo 24 godine, a da i nakon toliko vremena i dalje dijele jednake interese, potvrdili su u posljednjoj objavi na Instagramu. Umirovljena nogometna legenda i bivša članica grupe Spice veliki su zagovornici zdravog načina života, a sada su otkrili kako izgleda jedan njihov zajednički trening. Nekadašnji nogometaš podijelio je snimku tjelovježbe koju baš svatko može odraditi u vlastitom domu, a još je zabavnija kada se izvodi u paru…

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria veliki su zaljubljenici u vježbanje, a sada su se odlučili okušati u zabavnom fitness izazovu za parove.

Umirovljeni 47 – godišnji nogometaš u videu koji je podijelio na Instagramu otkrio je koje vježbe on i supruga Victoria Beckham prakticiraju za vitku liniju, ujedno pokazavši sve prednosti treninga u dvoje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

U videozapisu koji je na Instagramu podijelio bivši igrač Manchester Uniteda može se vidjeti kako slavni supružnici leže na strunjačama na podu, okrenuti jedno drugome leđima, pridržavajući se za ruke dok noge naizmjenično spuštaju prema podu.

Podizanje nogu odlična je vježba za jačanje onjeg dijela trbuha, mišića kukova i corea, koji mogu spriječiti bol u donjem dijelu leđa. Ova vježba od vas ne zahtijeva posebne rekvizite, a sve što trebate za pravilnu izvedbu je mjesto na kojemu ćete udobno ležati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Bivša Spajsica inače godinama ima intenzivnu rutinu vježbanja. Još 2017. rekla je za nizozemsko izdanje časopisa Vogue da svako jutro počinje trčanjem pet kilometara.

Uspješna 48 – godišnja dizajnerica također vozi sobni bicikl, a u posljednje vrijeme manje je usredotočena na kardio, a više na trening snage.

@infinity.lovve

Slavni supružnici u braku su još od 1999. godine, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 20-godišnjeg Romea, 18-godišnjeg Cruza i 11-godišnju kći Harper.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Hzzo


Slični članci