Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Cindy Crawford i Rande Gerber već danima slave veliku obljetnicu i svijetu pokazuju lekciju koju smo poprilično zaboravili

Cindy Crawford i Rande Gerber već danima slave veliku obljetnicu i svijetu pokazuju lekciju koju često zaboravljamo. U nastavku provjerite kako je slavni par izdržao sve bračne bure, ali i VIDEO koji će vas ganuti do suza…

Da ljubav može obijediti sve i biti temelj predivnog života, čak i nakon 20 godina ‘trajanja’, pokazuju ovih dana Cindy Crawford i Rande Gerber. Prije 20 godina su se zaljubili, a danas, dva desetljeća nakon, njihova je ljubav jača i veća no ikada.

screenshoot

‘Prošlo je 20 godina.. Nisam mogla pronaći boljeg čovjeka s kojim ću hodati kroz život. Volim te!, napisala je Cindy Crawford neki dan na Instagramu, objavivši fotografiju od prije 20 godina, kad su se ona i Randee kao mladi par zavjetovali na vječnu ljubav. Tada su slovili kao obećavajući par, posebno nakon mnogih brodoloma koje je Cindy proživljavala nakon razvoda od glumca Richarda Gerea, iako je malo tko vjerovao da će upravo oni ući u povijest kao jedan od najdugovječniji slavnih parova. Ljubav ih je očito pogodila na ‘pravo mijesto’, jer su i dalje jedan drugome najveća podrška, a svoju ljubav i danas njeguju kao prvoga dana.

@cindycrawford

I to nije pokazala samo Cindy. Amorova je strelica i Randea podsjetila koliko mu Cindy znači pa je obol njihovoj ljubavi objavio i sam: ’20 godina braka, dvoje djece i ova prekrasna žena u mom zagrljaju. Hvala ti što si u mom životu’.

@randegerber

No, ti mali, javni znaci pažnje nisu ostali samo na romantičnim porukama.

Par već danima slavi okruglu obljetnicu, a vrhunac su doživjeli u jednom lokalnom pubu u Nashvilleu gdje su svirci samo za njih odsvirali njihovu omiljenu pjesmu ‘Have A Little Faith In Me’ uz čije su se taktove zavjetovali na vječnu ljubav, a naslov pjesme kao da je i pisan za njih, jer oni nisu vjerovali samo jedan u drugoga. Vjerovali su u ljubav i na njoj su, u brak bez ijedne afere, izgradili nevjerojatnih 20 sretnih godina.

Tko u ljubav vjeruje, kao što vjeruje i ovih dvoje zrelih golupčića, ljubav će biti snažna bez obzira na trajanje. A to su javnosti pokazali i ovim emotivnim videom romantične proslave.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci