Make your day different

Logo Cover

Video Chanel revije vas nosi u svijet gdje stanuje mašta

Smještena u maketi podnožja epskog Eiffelovog tornja, posljednja Chanelova revija visoke mode je pod palicom Karla Lagerfelda ostavila prisutne svojim kreacijama bez teksta.

Pogledajte kako pravi profesionalci rade Haute Couture koji pomiče granice elegancije i inventivnosti, a u isto vrijeme je nevjerojatno nosiv. Anne Hidalgo, eklektična gradonačelnica Pariza, je nakon revije odlikovala maestra modnog dizajna i ukusa Karla Lagerfelda najvišom nagradom za doprinos kulturi, Médaille Grand Vermeil de la Ville. Njegova posljednja kolekcija je pokazala sav set vještina koji Chanelovi umjetnici koji uključuju majstore za pera, stručnjaci za čizme i najbolje pletače i krojače na planeti, pokazuju da dišu kao jedan u provedbi Lagerfeldove briljantnosti na modnoj pisti.

Pleteni kaputi upareni sa zvonastim suknjama su savršenstvo dorečene elegancije, a blještave flapper haljine s pernatim ukrasima evociraju najdekadentniju fazu speak easy mode dvadesetih godina u vrijeme prohibicije u SAD-a, ali s modernim predznakom.

U prednjim redovima se našao cijeli niz ultrapopularnih platinastih zvijezda poput Kristen Stewart, Tilde Swinton, Katy Perry i Care Delevnigne, a majke koje su došle došle obučene do zuba u najnovije Chanelove komade su i djecu obukle po najnovijim kanonima mode. Lagerfeld je opet po stoti put pokazao da visoka moda nema granice i ograničenja kad je Chanel u pitanju.

Fotografije: YoutubeHzzo

Slični članci