Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Carla Bruni Sarkozy rugala se oboljelima od koronavirusa i neprimjerenim ponašanjem razbjesnila javnost

Svijetom je zavladala panika od koronavirusa, a sve veći broj slavnih osoba zatvara se u samoizolaciju kako bi zaštitili sebe i svoju obitelj. Ipak, čini se kako taj problem ne muči Carlu Bruni Sarkozy, suprugu bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Kantautorica i manekenka na nedavno je snimljena kako zbija šale na račun opasnog virusa. Svojim potezom naljutila je javnost, osobito Talijane koji trenutno najviše pate od posljedica pandemije…

Carla Bruni nedavno je prisustvovala modnom događaju u Parizu gdje se susrela s predsjednikom LVMH Fashion grupe i bliskim prijateljem Sidneyjem Toledanom.

Prilikom pozdravljanja, 52-godišnja glazbenica i supruga nekadašnjeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja počela je dramatično glumiti napadaj kašlja i zbijati šale na račun koronavirusa, a cijelu scenu snimile su kamere francuske televizije.

@carlabruniofficial

‘Ma naravno da ćemo se poljubiti, pa nismo glupi! Mi smo stara generacija, ne bojimo se ničega. Nismo feministi i sigurno se ne bojimo koronavirusa’, rekla je Carla glasno svom prijatelju pred svima i kroz cijelu večer posprdno nastavila glumiti da kašlje.

 

Pogledajte VIDEO:

 

Snimka cijele scene je ubrzo počela kružiti društvenim mrežama i brojnim televizijama diljem svijeta, a svojim neprimjerenim ponašanjem bivša prva dama na sebe je navukla bijes javnosti.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Podrijetlom Talijanka, Carla je posebice naljutila svoje sunarodnjake koji u trenutno snose najgore posljedice i trpe velike gubitke uzrokovane pandemijom.

@carlabrunimadit

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci