Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Brojni ugledni uzvanici na vjenčanju godine: Meghan Markle i princ Harry izmjenili bračne zavjete

Princ Harry i njegova zaručnica, američka glumica Meghan Markle, uskoro će izmijeniti bračne zavjete u kapelici St. Georgea, u dvorcu Windsor, službenoj rezidenciji kraljice Elizabete II.

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa i buduća supruga princa Harryja, vojvode od Sussexa, stigla je u kapelicu sv. Jurja. Lice joj se nazire ispod vela, na glavi nosi tijaru, a kosa joj je podignuta. Na sebi ima raskošnu bijelu haljinu, dugačkih rukava i ogromnog šlepa.

@duchessmeghanmarkle__

Ceremeniju vjenčanja mlađeg brata princa Williama i zgodne Amerikanke koji je u vezi od jeseni 2016. godine pratili milijuni gledatelja ispred TV ekrana diljem svijeta, ali i tisuće okupljenih koji žele vidjeti novopečene mladence. Nakon crkvenog obreda mladenci će se provesti u polusatnoj vožnji kraljevskom kočijom po posjedu dvorca Windsor i po centru istoimenog gradića gdje se okupilo tisuće sugrađana.

@lavinaswishlist

Kraljevsko vjenčanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i Meghan Markle, svojim su dolaskom uveličale i brojne poznate osobe iz britanskog i svjetskog javnog života.

Pogledajte tko su ugledni uzvanici kraljevskog vjenčanja!

 

@simplybeusa

Amal Clooney, odvjetnica i supruga Georgea Clooneyja, stigla je u žutoj haljini koju potpisuje Stella McCartney.

 

@simplybeusa

 

@simplybeusa

 

@cosmopolitan_hk

Mladenkina sestra Pippa stigla je u pratnji supruga Jamesa Matthewsom. Haljinu s cvjetnim uzrokom potpisuje modna kuća The Fold a sandale Jimmy Choo.

 

@simplybeusa oprah

Oprah Winfrey odjenula je haljinu koju potpisuje Stella McCartney a na glavi nosi veliki, bogato ukrašeni, šešir Philipa Treacyja.

 

 

 

 

FOTO: Instagram

Slični članci