Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Boudoir ima genijalnu kampanju inspiriranu sarkastičnom vizijom opsesije društvenim mrežama

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević predstavile su prêt-à-porter kolekciju, satkanu od ženstvenih komada, neodoljivih impresionističkih printeva koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir. Kolekcija sadrži originalne tkanine, neobične 2D detalje i romantične volane od tila.

Dizajnerice uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i prepoznatljivih couture elemenata koji se provlače i kroz prêt-à-porter kolekciju koja je izvanredan spoj prepoznatljive Boudoir estetike i nosivih silueta.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Izuzetni materijali, krojevi, te vrhunska izrada samo su neki od razloga zašto se ‘Boudoirke’ ponose svojom kolekcijom koja je kompletno proizvedena u Hrvatskoj te se s pravom može reći da dizajnerice imaju etičku proizvodnju koja je itekako tražena i prati svjetske trendove u modnoj industriji.
Boudoir kolekcija genijalno je prezentirana inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, kao sarkastična vizija današnje opsesije društvenim mrežama, gdje nas lajkovi i komentari polako pretvaraju u tašte Narcise željne pažnje.


Društveni su mediji pretvorili relativno skromne pojedince u skupinu ego manijaka željnih medijske pažnje koji su opsjednuti stvaranjem slike savršenog života. Cijela ideja pretočena je u niz fotografija čija slojevitost nerijetko rezultira optičkim varkama, isto kao i na društvenim medijima nije baš sve kako se čini.

 

Foto: Mladen Šarić
Frizura: Milena Maršić/Glamour
Model: Jelena Stanković
Video: Sanja Bistričić

 

 

 Hzzo

Slični članci