Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Blanka Vlašić pokazala kako izgleda prvo ljetovanje sa sinčićem Mondom, ali i vitku liniju na kojoj nema tragova trudnoće

Blanka Vlašić, jedna od najboljih hrvatskih sportašica, prije samo osam mjeseci na svijet je donijela svoje prvo dijete – sinčića Monda, i već je u top formi. Na njezinoj vitkoj liniji više se ne vide tragovi nedavne trudnće. Svoje je pratitelje na društvenim mrežama oduševila fotografijama i snimkama koje otkrivaju kako izgleda prvo zajedničko ljetovanje koje provodi sa sinčićem, ali i trojicom svoje braće – Nikolom, Marinom i Lukom, na krstarenju Jadranom…

Na omoru im se nije pridružio Blankin suprugu Ruben van Gucht koji se oglasio ispod objave, napisavši: ‘Happy mommy & Mondo. Big ❤️!’, na što mu je Blanka odgovorila sa srcem, ali i emotikonom koji šalje poljubac.

Ljetovanje će pamtiti i po aktivnom odmoru, uživanju u veslanju na SUP dasci, ali i ronjenja uz pomoć podvodnog skutera

Blanka Vlašić, jedna od najboljih hrvatskih sportašica, po prvi puta je postala majka u studenom prošle godine! Bivša atletičarka na svijet je donijela dječaka carskim rezom, i to ni manje ni više – nego na svoj 39. rođendan.

Tijekom poroda, uz nju je bio i suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, koji se nekoliko sati ranije na društvenim mrežama pohvalio da je stigao u Split.

Podsjetimo, proslavljena hrvatska sportašica i belgijski sportski novinar sudbonosno ‘da’ izrekli su u njezinom rodnom Splitu. Blanka je tada podijelila nekoliko fotografija na Instagramu i otkrila niz prekrasnih vijesti: da se udala se i da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta.

Obzirom Ruben radi kao voditelj i komentator nogometnih i biciklističkih natjecanja na belgijskoj televiziji VRT, par je odlučio živjeti na relaciji Belgija-Hrvatska.

 

Foto: Instagram

Slični članci