Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ashton Kutcher priznao da je mislio kako njegova supruga Mila Kunis potajice gleda filmove za odrasle, iznenadio se kada je shvatio o čemu je zapravo riječ

Mila Kunis i Ashton Kutcher slove za jedan od najljepših slavnih parova, a u više navrata javnosti su se pohvalili kako među njima gotovo da i nema tajni. Ipak, prilikom nedavnog gostovanja u emisiji ‘Today With Hoda and Jenna’ glumac je priznao kako je donedavno mislio da njegova supruga i glumica u sitnim noćnim satima potajno gleda filmove za odrasle, što ga je ostavilo zbunjenim. Junak serije ‘Lude sedamdesete’ ubrzo je doznao istinu, a ispostavilo se kako je zapravo riječ o Netflixovoj hit seriji koja je u kratkom roku zaludjela cijeli svijet…

Slavni glumac Ashton Kutcher i njegova supruga, glumica Mila Kunis, nedavno su doživjeli anrgdotu koju će još dugo prepričavati.

 
 
 
 
 
 

Mnogima omiljeni holivudski par gostovao je u emisiji ‘Today With Hoda and Jenna’, gdje je 42-godišnji junak serije ‘Dva i pol muškarca’ priznao kako je mislio da njegova pet godina mlađa životna suputnica kriomice gleda filmove za odrasle.

@aplusk

Zgodni glumac objasnio da se trgnuo iz sna kada je ugledao zvijezdu serije ‘Lude sedamdesete’ kako zuri u ekran laptopa i gleda vruću scenu.

  Advertisement
  Advertisement

‘Nije mi bilo jasno što se događa. Bio sam zbunjen. Pomislio sam da je možda netko drugi s nama u krevetu’, prisjetio se Ashton Kutcher, ali se ispostavilo da je bio u krivu i da njegova supruga zapravo gleda popularnu Netflixovu seriju ‘Bridgerton’.

 
@milakunism

‘Tada sam bila na petoj epizodi serije, a svi znamo što se dogodi u toj epizodi. Inače zaspem do deset navečer, ali zbog serije sam ostala budna do iza ponoći. Ashton se probudio i vidio što gledam te me upitao jesu li to filmovi za odrasle’, ispričala je glumica kroz smijeh.

 
 

‘Ušutkala sam ga i rekla mu da me pusti da odgledam vjenčanje do kraja’, dodala je Mila Kunis.

Pogledajte VIDEO:

Advertisement
Advertisement

Inače, serija ‘Bridgerton’ smještena je u svijet londonskog visokog društva 1813. godine, u vrijeme kad se na dvoru predstavljaju debitantice, a posebnu pozornost privukla je vrućim scenama vođenja ljubavi.

Serija od osam epizoda, koja je objavljena na Božić prošle godine, najgledanija je serija streaming diva u 83 zemlje, uključujući Ujedinjeno kraljevstvo, Francusku i SAD.

Pogledajte VIDEO:

Osim same radnje, serija je vrlo brzo osvojila gledatelje zahvaljujući protagonistu Simonu Bassetu, kojeg igra zgodni britanski glumac Regé-Jean Page i njegovoj kolegici Phoebe Dynevor u ulozi Daphne Bridgerton.

Priča prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja, okružena neiskrenim i prijetvornim krugovima londonskog visokog društva, pokušava osvojiti idealnog ljubavnog partnera, markantnog Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa.

@regejean

Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se tijekom snimanja serije ‘Lude sedamdesete’, no ljubav je planula tek u travnju 2012. godine.

Glumački par zaručio se u veljači 2014., a godinu dana kasnije u strogoj tajnosti izgovorili su sudbonosno ‘da’ u Kaliforniji.

@aplusk

Tijekom zajedničkog života slavni supružnici postali su roditelji dvoje djece, šestogodišnje kćerkice Wyatt i četverogodišnjeg sinčića Dimitrija, a od samih početaka vrlo su tajnoviti kada je riječ o intimi.

U lipnju 2019. godine šuškalo se kako među njima više ne cvatu ruže te kako bi uskoro mogli jedno drugome reći ‘zbogom’, no par je ubrzo demantirao te glasine i pokazao svima da je i dalje sretno zaljubljen.

Foto/Video: Instagram / Twitter

Slični članci