Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Arija Rizvić i Marko Kutlić rasturili u finalu 9. sezone popularnog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ i ponijeli titulu pobjednika!!

Završena je deveta sezona popularnog showa ‘Zvijezde pjevaju‘, a pobjedu su odnijeli Marko i Arija. Finalisti, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo, pjevali su uživo i borili se za finale. Parovi su izvodili su po tri pjesme – jednu bržega i jednu sporijega ritma s kojima su već nastupili te treću, novu pjesmu po vlastitom izboru.

U uzbudljivoj finalnoj večeri, u kojoj je presudno bilo glasovanje gledatelja, Arija i Marko ponijeli su titulu pobjednika 9. sezone popularnog showa Zvijezde pjevaju! Gledatelji su presudili da pobjedu zaslužuju Arija Rizvić i Marko Kutlić.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Pogledajte VIDEO:

 

 

  Advertisement

Natjecateljskom dijelu finalne emisije prethodio je zajednički nastup ostalih parova devete sezone. Josipa i Sandi, Kristina i Vlado, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina te Dora i Bojan izveli su medley pjesama koje su pripremali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic)

Svoj aktualni singl Puna memorija, koji je odmah oduševio publiku glazbenih društvenih mreža, u show programu izvela je Vanna.
Domaćini najraspjevanijega glazbeno-natjecateljskog showa bili su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Tihomir Žarn, a urednica Uršula Tolj.

Foto: Promo/ Dario Njavro za HRT

 

 

Slični članci